Wednesday, April 15, 2009

Assalamualaikum


Memula sekali nak welcome to sape2 yg menjengah ke rumah baruku ini.Pada ketika ini semangat utk berblog masih berkobar2 tp taktau sampai bile semangat utk memblog ni ade.Biasela..mende baru mmg eksaited lebih.Eh..sebenarnye ini bukan kali pertame,sblm ni dah ade blog tp dah delete blog tu dan blog tu tak syer pon dgn sape2.Dgr mcm kedekut jer kan...kekekekek.Hakikatnye mmg kedekut pon.Ala citer2 dlm blog lame tu takde kene mengene dgn sesape pon.Hanya menceritakan kisah2 jiwang dan kisah2 yg tak jiwang aku ms bercinta dulu.Tp skang dah kawin dan dah ade anak,so kite buke buku baru la kan

So blog ni mungkin hanya akan menceritakan kisah kami sekeluarga,rakan2 dan juga saudara mara.Saya akan cube utk tidak mengutuk org dlm blog ini sbb sy mahu blog sy dlm keadaan yg tenang dan harmoni.Kalau ade background boleh dgr sore kicau2 burung tu lg bes tp saya tidak berape mahir dlm bidang2 mcm ni.

harap lepas ni saya akan rajin mengupdate blog...AMIN

Ini ialah Hariz Rifqi.Sekarang die dah berumur 8bulan++.Dia sgtla lasak sampaikan nak pakaikan pampers utk die kene umpan,kasik die pegang sumting mcm bedak ke,stokin ke atau ape2 jela asal brg tp kalo meinan die akan buang hokey.Die cume akan pegang kejap jer,pastu die buang dan nak capai mende lain.Pagi2 nak siapkan die mmg berperang tp takdela perang mcm perang teluk tu.ala2 perang dgn beya ms aku bujang2 dulu....hahahahaha.Beya sila jgn mrh sbb itu mmg hakikat.

Muke hariz ms umo satu hari



muke hariz ms umo 7 bulan



 - Fotopages.com

2 org nak conteng on "Assalamualaikum"

Fida Blog's on April 15, 2009 at 4:04 PM said...

hai..dah ade blog ka? hehehe.. owh dulu masa jiwang karat ade blog yer...

love always on April 15, 2009 at 5:03 PM said...

welcome back to blog :D Amboi dulu ada blog cintan..uhuk..uhuk...

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez