Tuesday, April 21, 2009

keta daddy



Ini ialah enjin keta daddy.Daddy dah jual enjin die ni pd kwn die.Dulu keta daddy tak mcm ni.Ms die bujang2 dulu,die sgt syg dgn keta ni sbb die byk abis utk buat keta ni jd cantik sampaikan boleh jd cermin la body keta tu sbb die hari2 lap keta tu.


Sekarang keta daddy hanya tinggal rangka.Semua komponen2 dlm dan luar keta daddy habis dijual.Keta ni pernah beberape kali main drag kat sepang.Sebenarnye saya tak suke die main drag tu sbb nak masuk bertanding bukan percuma,dah la tu sblm bertanding kene pg buat itula inila itula inila....byk hal.Pastu buat itu ini tu bukan percume semua kene byr tp nasib baik ramai yg bermurah hati nak tlg sponsor itu ini itu ini tu.Hohohohohohoho

Lori kat belakang tu la yg tlg hangkot enjin ni.Saya mule2 pelik kenape perlu ade lori untuk bwk enjin ni sbb sy bayangkan enjin tu biase2 ajer dan boleh muat bonet belakang keta tp rupe2nya tekaan saya salah.Amik ko...kalo masuk enjin tu lam keta satria gaban sy konfom senget sebelah keta saya.

Kwn2..enjin die takdela sebesar lori 1 tan,hehehehe.....sy lupe saiz enjin tu yg sy ingat hanyalah saiz lori itu sahaje.Daddy jual keta die ni sbb die ade plan yg lagi bes dgn duit2 yg die dpt dr garage sale die tu.Ha..ini baru btol garage sale sbb mmg kat garaj jualbeli tu berlaku...hehehehehe.
Walaupon keta kesayangan die ni dah jual,die masih ade satu lagi backup keta utk main drag kat sepang...haish daddy ni,igt terus nak pencen main keta tp rupe2nya tidak.
Ape2jela kan...nanti bile daddy dah sukses dlm bisnes ni,saya akan syerkan dgn kwn2 sumer

0 org nak conteng on "keta daddy"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez