Wednesday, April 15, 2009

keta polis Hariz





Hariz ade meinan baru.Meinan baru hariz ni daddy hariz beli kat TESCO.Daddy hariz ni mmg suke sgt pg TESCO.Saya pon taktau kenape la die suke sgt pg TESCO.Ntah ape la yg best sgt kat TESCO tu.Memule hariz mcm pelik jer duk kat atas keta ni,bile dah lelame baru die ok.



Bile die dah ok,sebok pulak nak gerakkan keta tu,padehal kaki tak sampai lagi tu.Bile tak dpt nak gerakkan kaki tu,die pon buat muke tensen.hihihihi



Kelakar jer tgk muke tensen Hariz.Daddy hariz kate nak beli keta bomba lak pasni nak kasi Fareq,so nt bile dorang berdue dah besar sket buleh main same2.Hoh..maula mcm kapal karam umah kami nanti.Sekarang pon dah ala kapal bocor.Rs2nye nak jer amik maid hujung mgg.Kalau kwn2 sumer ade yg buat cmtu,roger2la saya.Tak sanggup tgk umah bersepah2 lagi

0 org nak conteng on "keta polis Hariz"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez