Monday, May 18, 2009

Boh ade uMMph!!!!


Sempena menyambut hari ulangtahun boh yg ke-80..Boh,Hotfm dan Flyfm telah organised satu contest where sesape yg nak masuk contest ni kene hantar gmbr yg ceria tak kire la dgn sape pon,famili ke,sedare mare ke,adik beradik ke atau kwn2 opis.


Ekceli gmbr ni wasnt sent by me.Fida yang sent(yg dok bwh tu kai baju dan tudung kaler krim).Tak sangke lak ai gmbr kami terpilih.Agak eh sbb sumer senyum melebar smpai nmpk gigi kot.Hehehehehe

So,pd hari sabtu yg lepas sy,fida,hifni(suami fida)dan azim(adik fida)bergodong2 pg ke zoo negare.Dlm fikiran kami terbayang2 acare yg akan kami buat.Byk btol spekulasi kami buat.Kami dok pk agaknye treasure hunt la,lari dlm guni la,bwk telur dlm sudu la dan mcm2 la lg.Tp rupe2nya...tekaan kami sumer salah.Acare die senang bangat.Ade 5xtvt yg kami kene buat utk dptkan stem,main guli,buat batik,buat wau,main gasing dan minum teh tarik.Senang kan????hehehehe..mmg senang.Tp kami dok terpk smule,cmner dorang nak select pemenang sbb senang ajer nak dptkan stem tu.Rupe2nye dorang ade kasi soklan pasal boh yg mesti kami sumer jwb.Grup yg dpt paling byk markah akan terpilih utk pg ke final.Ade 8 grup yg akan terpilih utk berentap dlm acare final.Sy tak tgg sampai abis acare sbb sy nak pg pusing2 zoo negare ngn anak dan suami.hehehehe...dah alang2 masuk free kan

Ini gambar2 keterujaan kami ms kat zoo negare.

Dah lame rs tak berxtvt camni.Last dulu ms kat cyberjaya.Ms bujang2 dulu.Amik ko.....Balik umah rs krem peha betis sumer.Hadoi...nmpk gy sy kene exercise lebih ni.

Photobucket

6 org nak conteng on "Boh ade uMMph!!!!"

Panggil Saja Lyeana,Yana on May 18, 2009 at 11:27 AM said...

gambor yg reramai tuh teringat time kat tmnet dulu eh.ceria.....tp gambo bwh tu kocik bona laa...den nk gak tngk hifni main gasing tu...

faradel said...

waah..mana aci..patut ajak sume model dlm gambo tu pegi skali..heheh

love always on May 18, 2009 at 4:16 PM said...

Bestnya dpt join activiti hotFM..dpt masuk zoo negara free lagi..

anna on May 18, 2009 at 5:24 PM said...

lyeana:gmbo kecik sbb den maleh nak citer pjg2

dell:sowe la dell,satu team leh der 4 org jer.Lenkali kalo ade sy roger awk.:D

Kak syima:hehehe...mmg bes tp yg paling lg bes dpt masuk zoo freeeeeee.takde ape yg bes kecuali dpt mende free.kan kan kan

Farihin Aniq Zahin (Paiyint) on May 19, 2009 at 12:04 PM said...

wei... tengok blog kawan aku....ilacolection.. cepat promosi hebatt !!!!!!!!!

love always on May 19, 2009 at 5:10 PM said...

eh ana mana enty hariz yg noti..takde pun ke tak publish lagi :D

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez