Wednesday, May 6, 2009

Citer pasal Opismate


Ade seorg kwn seopis ni mmg suke menyibuk hal org.Dl ms mule2 masuk sy tak kesah pasal die sbb tak berape kenal sgt walaupon mereka2 yg dah lame kat sini kurang suke dgn die tp sy masih boleh terime dan berborak2 dgn die mcm biase.

Baru2 ni die "missing in action".tatau kemane die pg.Cuti ke MC ke EL ke atau ponteng???Mmg agak lame tak nmpk die kat opis ni.Tp mls nak amik tau sbb die tak kacau sy so sy mls nak masuk campor hal die.Sehilangnye die kat opis ni,AJK kebersihan dtg menge"check" tmpt masing dan tmpt die seperti yg org2 kat sini tau pasti akan dilekatkan note.Tmpt die mmg agak bersepah.

Balik dr menghilangkan diri tu.Die mengamok2 pasal meja die kene dibersihkan.Ntah ape meroyan die pas menghilangkan diri tu,die suke sebok hal sy,pantang lalu blakang sebok nak tolak kusi org,asal lalu jer tolak.Kali pertame buat sy diam lg,kali kedua buat sy dah geram sket.Kali ketige die dah tak tolak kusi lg tp die menyibok blakang sy pulak.Tgk ape yg sy buat.Sekali sy pusing kene sound la die pasal sy dah tak boleh tahan geram.Satu opis dgr sy mrh die.

Lepas kejadian tu,die dah tak berani nak dok blakang sy mahupon bertembung ngn sy.Even kalo die nmpk sy masuk toilet die rela tgg sampai sy kuar dr toilet.Skang baru ko tau langit tinggi rendah.Ko igt aku tak berani nak sound ko.

Kdg2 rs mcm tak seronok bile satu opis tak bertegur sape tp sape yg mulakan dl.Tak kesah la...janji sy bahagia.Hehehehehehe

7 org nak conteng on "Citer pasal Opismate"

:: Princess Violet :: on May 6, 2009 at 5:28 PM said...

ana!! kesian nko.. boring kan dpt member lorat cenggitu!!

saggieda on May 6, 2009 at 10:13 PM said...

sabo ek ana...tapi pelik kan,zaman2 gini ada lagi manusia serupe itu...hahaha...

Panggil Saja Lyeana,Yana on May 7, 2009 at 8:46 AM said...

weh...dah msk bab opismate....eheheh

anna on May 7, 2009 at 9:17 AM said...

mimi:mmg boring tp aku buat tatau jer ngn die
kak ida:die mmg pelik kat opis ni..hehehehe
liana:sekali sekala luah perasaan ape salahnye kan kan kan :p

love always on May 7, 2009 at 9:45 AM said...

Garangnya ana, mesti budak tu takut nak kwn dgn ana lg :D klu dia baca ni sure malu giler :D

love always on May 7, 2009 at 4:25 PM said...

Ana, photobukcet tu kdg ok, kdg slow...nak upload dlm tu mmg ler ambik masa :D
Psst..mailbox penuh xdpt reply email ana :D reply dlm blog je ler ek. tgk blog akak dah berwjh baru :D

mama-qaisara on May 7, 2009 at 4:36 PM said...

hai..thanks singgah blog i..lets exchange link .

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez