Wednesday, May 20, 2009

Hariz yang noti noti



Time2 skang ni sgtla mencabar buat kami(Mr daddy dan sy).Sbb ape....sbb hariz dah mule menunjukkan minat utk belajar berjln.Hoh...berpeluh kami melayan minat baru hariz ni.Tgk video ni...terlompat2 die atas katil.Ms tu baru jer kol 7 pg tp hariz dah tercangak bgn.Maka terpakse la sy melayan hariz. Sy sebenarnye hepi sbb hariz dah mule nak blaja berjln.Dl die cume berani berdiri jer,tp tu pon mls2.Die lg suke buat2 lembik bdn kalo kite suh die berdiri.Tp skang takyah suh pon die sibok nak buat.Ni gmbr ms hariz dok ngn mummy jer.Daddy takde kuar pg jmpe org.


Sy tatau ape yg sy citer dlm entry ni.Mcm bercampur2 jer.Sy sebenarnye sakit hati sbb emel opis sy mcm .........

Esok daddy janji nak p cr suar dan baju mummy utk pakai jln2 kat langkawi.Yeyeyeyeye.


Photobucket

2 org nak conteng on "Hariz yang noti noti"

love always on May 20, 2009 at 12:56 PM said...

wah hebat tu..hariz dah mula nak balaj bertatih ye.. tak lama lagi tegapla dia jln tu..masa tu mummy penatla nak control :D

anna on May 21, 2009 at 9:46 AM said...

kak syima,skang pon dah rs penat nak kontrol

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez