Friday, May 15, 2009

Kene Tag


Kene tag ngn kak liana.

1) BILA KALI TERAKHIR CUCI TOILET?
Sogan den nak jwb soklan ni sbb den lupo bilo last den cuci toilet...hahahahaha
salu tugas2 mencuci ni mr daddy yg handel

2) PENCUCI APA YG DIGUNAKAN?
Aiseh...yg ni den pon tak sure la tp rsnye "asal boleh"pencuci.Hatta syampoo mummy pon daddy gune buat basuh toilet(ini kes kalo pencuci tandas dah abis)

3) DALAM 1 MINGGU, BERAPA KALI MOP LANTAI?
Soklan2 tag ni maut betol la...takdo makno semgg berape kali.Cube la buat soalan sethn berape kali.Senang sket hati den nak jwb soklan ni.Yang pasti sy igt mgg lepas mr daddy baru cuci+mop lantai dapor tuuu.hehehe

4) APA TUGAS TERAKHIR ANDA SEBELUM MENJELANG MALAM?
Hurm...menyusu hariz smbil baring(anak tdo mak pon tdo skali).Tp kdg2 tugas terakhir tu blom berakhir sbb kono layan daddy lak....hahahahaha.Sila open minded yer kwn2 semua

5) APA MENU HIDANGAN MAKAN MALAM PALING SIMPLE?
Ikan bilis pedas...Daddy suke mkn ni

6) MINUMAN SELALU DIBUAT WAKTU PAGI
Of cos ALPHA LIPID

7) SEBELUM TIDO APA YG AKAN DILAKUKAN?
Basuh botol susu hariz,masak bubur utk hariz sambil2 basuh pinggan mangkok kat singki

8) HARUS JAWAB TAG....
Kak syima
Mimi
Ani
Kak ida

den pon nak tau gak bape kali kwn2 den ni cuci toilet dlm semgg.Hohohohohho

3 org nak conteng on "Kene Tag"

love always on May 15, 2009 at 11:31 AM said...

Dah jwb.
Rajin yr hubby. Bapa mithali tu :)
Satu je kita sama yg No.4 tu :D

Farihin Aniq Zahin (Paiyint) on May 15, 2009 at 12:09 PM said...

hee.......Rajin nya......ok la tu.....Hariz jaga2.. mummy ni Ot malam2..hee...

anna on May 15, 2009 at 2:48 PM said...

kak syima:daddy hariz mmg rajin bab2 mengemas dan mencuci ni :D(puji suami sendiri lak)

ani:kdg2 jer OT ani..hehehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez