Wednesday, May 13, 2009

Malam yang hangat


Skang ni cuace lain mcm je panasnya.Tdo mlm rs tanak pakai baju jer. Rs mcm duk dlm microwave pon ade. Kipas jgn ckp ler, laju mcm helikopter,tak cukup kipas siling tambah lg stand fan tu. Hoh!rs mcm nak tdo dlm bath tub jer…hehehehehehe

Hariz pulak mmg tak boleh ngn panas2 ni.Jd mcm satu alahan lak.Asal panas jer,mmg tak dpt ler sy nak tdo mlm dgn nyenyak. Pusing kiri tak kene kanan tak kene pastu berguling2 satu tilam. Abis ditendangnya daddy die suh ketepi.Sowe laaa daddy….terpakse tdo kat sofa.Hariz ni kalo tdo nak konker satu tilam.Dahtu kalo kite slimutkan die,abis die tolak ngn kaki die slimut tu.Haish hariz ni…org risau die sejok ke hape,dibuangnye slimut tu.Sabojelah….

Baju tdo hariz skang ni sumer yg ade lobang2.Takleh kai yg takde lobang,kejap lg tdo mlm abis basah tilam sbb die berpeluh2 kat blakang bdn. Dahtu kalo tgh mlm die terbgn,takde rengek2 dah trus jer meraung sekuat ati mcm kene marah.Ntah mane la die dpt ilmu mcm ni. Makin beso ni makin pjg akal die.

Kelasakan hariz mmg tiada tandingan smpaikan daddy ckp”hariz,jd kecik balik la
Hahahahaha…boleh pulak die nak suh hariz jd kecik balik. Apela daddy ni

Hariz skang dah teror bab paut memaut bile nak diri ni. Dulu die boleh berdiri selame seminit due skang dah bertambah lame lg die berdiri,siap boleh nak lompat hokay ms berdiri tu. Perasaan betol la hariz ni.Tp hariz belum boleh berdiri dgn sendiri lg, cubaan utk berdiri sendiri tu mmg nmpk tp slalu separuh jln,angkt montot kemain tgg lg pastu gedebuk jatuh smule.Kekekekeke

Bile hariz boleh jln eh,agaknye bile die dah boleh jln cmner la tahap kelasakan die tu.

2 org nak conteng on "Malam yang hangat"

love always on May 14, 2009 at 10:24 AM said...

Mtkla daddy hariz beli ai-cond. Diakan dah jadi bizmen skrg nie :D

Panggil Saja Lyeana,Yana on May 15, 2009 at 10:12 AM said...

pls refer my blog...u dah kono TAG

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez