Wednesday, June 24, 2009

alkesah bubur hariz


Sy konfius kenape hariz takmo mkn bubur yg sy masak smlm.Apakah bubur tu tak sedap atau bubur tu ade bau2 hangit ke.Owh..sy sgt konfius.Padehal sblm ni die ok jer mkn bubur ikan.Seigtnye same jer cr masak bubur ikan yg sblm ni dgn yg smlm.Tak tahan betul tgk die buat muke bile sy suapkan bubur tu ke mulut die.Boleh yer die buat2 tercekik dan tersedak gitu.memek muke die mmg menampakkan bubur yg die mkn tu sgtla tak sedap.

Tghari tu sy suh mr daddy suapkan smule bubur tu.same jer expression muke die.Die buat2 pulak mcm nak muntah.So daddy pon try la mkn gak bubur tu,die pon kate bubur yg sy masak rs tak sedap.haih..penat sy mengacau bubur tu.Sabar jela....balik keje sy jengok bubur tu dah basi pon,so tong sampah ajela layaknye bubur tu.

nak amik gambar hp lak problem,kesahnye hariz suke main ketuk2 skang ni.Abis sumer tempat die nak ketuk,bgn tido pon perkare pertame kalo die tak menangis ialah die akan tepuk2 tilam tu.Mcm nak kibas2 kasik habuk ilang jer.Mummy tau la mummy jarang jemur tilam kite tdo tu hariz.

Hariz dah besar dh,dah nk masuk 11 bulan,sebulan jer lg genapla umur hariz sethn.Apakah akan ade majlis harijadi utk sikecil ni.Mungkinkah majlis utk mummy n daddy disekalikan dlm majlis harijadi hariz.Jimat kos sbb kami kongsi bulan lahir(adeke ayat cmni)yang same.Hohohohohoho

Sekian

Photobucket

3 org nak conteng on "alkesah bubur hariz"

Panggil Saja Lyeana,Yana on June 24, 2009 at 4:42 PM said...

ker Hariz nak suh mommy eh masak bubur cara lain lak kot..dia boring kot...kalu ko wat majlis besday eh...buleh ler aku dtg. Hadiah cam aku ckp kat Fida buleh?? heeheh jimat....ko pon pasti suker.....berbaloi

Syima ~Mama Kyra~ on June 25, 2009 at 9:56 AM said...

Hariz dah bosan tu ari2 mkn bubur ikan..dia nak bubur ayam plak :D
Pssttt..wat besday bash? jgn lupa jemput kyra ye :D

anna on June 25, 2009 at 3:17 PM said...

lyeana:nt aku mskkan spageti bolognese la utk hariz.
ape eh adiah ko nak kasik fida ritu?owh..ko nak kasi set sofa baru eh utk kami...hahahaha

kak syima:kdg2 tu buat gak bubur ayam.tatau ler ape peel die takmo mkn bubur ikan lak ritu.
heheh...insyallah tak lupe.Sethn baru dpt jmpe kyra :D

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez