Thursday, June 25, 2009

caution!!next drifter on board


Balik dari kedah aritu SIL gtau sy nanti emelkan gambar hariz kt org ni(smbil tunjuk bus.kad kat sy).Sblm smpt sy tanye die dh jwb...org ni buat sticker,nt nak buat sticker keta buh gamba hariz.

So sesmpainya sy kat opis sy pilih la gambar hariz yg paling hensem.Eksaited jgk sebenarnye nak nengok ke sticker keta yg ade muke anak sendiri.Hehehehehe.This is the draft car sticker yg akan diprint out dan di gantung dlm keta myvi heavy duty tu.Tp sy rs mcm tak puas ati kan sbb muke hariz nmpk senget.

So frensss....i need ur opinion ok ke tak ok gambo ni kalo dibuat model utk car sticker tu.



apesal jd mcmni gambo ni??ok...this is ekceli gamba yg sy nak buh kat sticker tu.Yg dlm tu of cos kaler kuning n tulisan tu kaler merah.Bole ke korang imejin eh?Buat2 boleh la yer kwn2



Photobucket

2 org nak conteng on "caution!!next drifter on board"

Panggil Saja Lyeana,Yana on June 25, 2009 at 4:36 PM said...

Loh!! apsal bila dah msk dlm stiker tu gambo jg gitu...takut sey....cam garang benor. Gambo tu dah ok...cuma warna pd stiker tu kot...

:: Princess Violet :: on June 25, 2009 at 5:34 PM said...

oo boley eh??

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez