Monday, June 1, 2009

Gigi Hariz


Dlm entry yg lepas sy ade cerite pasal gigi hariz kan.Kali ni sy nak tunjuk gigi yang nan sebatang tu.Sebenarnye bukan 2 btg yg nak kuar tu tp cume sebtg jer.Belah bwh.

Ini lagi gmbr gigi hariz

Menjak gigi die nak kuar ni,die suke masukkan tgn die dlm mulut.Pastu dok main2 gusi.Agaknye gusi die gatal kot.Ape2 jela hariz...janji hariz tak gigit ms tgh nyusu.

Photobucket

2 org nak conteng on "Gigi Hariz"

love always on June 2, 2009 at 12:00 PM said...

mau plak hariz bukak mulut masa snap pic dia..klu kyra jgn hrpla..mmg kedekut bab2 tjk gg..tp klu wat salah suka sengih tjk gg dia yg byk tu..nmpk cute je tak jadi nak bambam dia..hehehe

Ana, hariz tmbh satu gg senang nk jaga.klu gg byk payah nak jaga cam kyrala nak gsk gg punyala berperang..melalak dia time kita gsk gg dia tu.masa lalak tu ternganga mulutnya cpt2 papa sental gg geraham tu..hahaha

anna on June 3, 2009 at 9:49 AM said...

kak syima,tu snap ms die tgh berzikir.hariz kan die suke ckp "aaaaa"panjang2,ms die tgh ckp tula ana snap gmbr gg die.kalo tak,samela ngn kyra kedekut nk tnjk gg die.hehehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez