Tuesday, June 9, 2009

Makan dgn Daddy



Ms ni sy dah penat melayan hariz lalu mr daddy takeover jage hariz.Hariz tak pakai baju nmpk sgtla kurus.Keding ajer anak aku ni.Kalau daddy hariz yg suap mkn konfom comot mulut die.Bile saya nak lap sket mulut hariz tu boleh pulak die kate tak payah lap,sbb ape...sbb die kate hariz suke comot2 gitu.Apadaa daddy ni...mcm la hariz tu paham mulut die comot ke bersih.

Set mkn frog ni jiran sebelah umah kat kg adiahkan.Bib frog ni ade tapi hariz tak suke pakai sbb bib die keras jdnye hariz rs rimas bile ade mende melilit kat leher die.Sy pn sebenarnye tak suke pakaikan die bib time mkn.Kdg2jer kalo rajin sy pakaikan.Lgpon sy takde pon beli bib utk hariz,yg ade tu semuanya dtg satu set.Cewah...semuanya tu mcm byk jer padehal ade 2 3 helai je kot.hehehehe.Sorila hariz...mummy tak pernah pk pon nak beli bib utk hariz ms hariz dlm perut dulu.

Mlm td sy tgk siri pertame gugugaga erra.Anak die very da montok.Ms tgk starting episod tu sy tgk perut erra sgtla bolat.Erra fazira menten cun eh walaupon tgh pantang.Tingat ms sy tgh pantang dulu,sgtla comot sy rs.Dengan kain batiknye baju besarnye,bengkungnye..hoh!!very da rimas.Tp nak buat cemane kan.Dah berpantang namenye.Erra pon same,die kate ms berpantang adalah ms yg die paling tak suke.Kekekek...sy ry semua ibu2 yg pernah berpantang setuju dgn sy.Tp mungkin jugak ade org rs sgtla heaven time berpantang sbb semua mende org buatkan.Lain org lain perasaanye kan.

Sambil2 tgk drama realiti erra tu,mak sy kate org berpantang tak elok dok bersila,sy tanye nape mak? dgn perlahan dan laju mak sy jwb takut laki tak puas,terus sy tergelak besar.Bukan sbb jawapan die tp sbb cr die jwb soklan sy tu,dengan pantas dan perlahan.Orang2 tue ni mmg byk pantang larang dan kdg2 kite yg moden2 ni tak boleh nak ikut care dorang berpantang dulu.Konon2 pasni utk anak no 2 sy nak berpantang betul2.Tgkla cemane kan,hrp2 boleh la sy ikut care mak sy berpantang nanti





Photobucket

2 org nak conteng on "Makan dgn Daddy"

Syima ~Mama Kyra~ on June 12, 2009 at 10:13 AM said...

time ni hariz maula mkn bila org suap..nnt ana tgkla bila hariz dah sthn sure nk suap sendiri abis sepah2 sume nasi klu dia yg suap..hahaha (cam kyra)

aik..dulu tak bpntg betul ke? hehe..setuju sgt mmg masa berpantang perkara yg paling tak suker dlm hidup!!!!!

anna on June 12, 2009 at 10:32 AM said...

hehehehe...tgk bile die dh sethn nt.
nak ikot cr mak berpntg sengsaralaa..kene salai la apela,hohoho mane buleh tahan

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez