Wednesday, June 3, 2009

Tershopping pulak


Semalam saya rs bdn sungguh penat dan letih makanya saya ambik half day dengan harapan dptla bersenang lenang depan tv.Sblm balik kerumah,mr daddy pg PPUM dl hantar brg kat kwn die.OTW ke PPUM tu kami ternampak bunting warehouse sales.Walaupon haritu sy puase tp shoping punye pasal sy tetibe ade tenage.Sy ajak die pg ke warehouse tu dan die pon senang jer bersetuju dgn ajakan sy tu.Sungguh ajaib.

Sesampai tmpt yg dituju kami cr paking segala dan naik ke tgkt 2.Since kami pg hari bekerja so takdela ramai sgt umat manusia dlm tu.Aman jer kami pusing2 cuci mate dlm tu.Boleh tahan jgk la warehouse sales ni.Pilih punye pilih dptlah hasilnye ni.

Ini sebahagian sahaje brg2 yg sy snapkan.Selain dr baju2 ni kami beli 2 set bedsheet dan 2 helai pillow case,2 pasang kasut dan sepasang henbeg.Ade mcm2 brg kat warehouse tu.Baju2 dlm jename warcoal,sloggi dan triumph pon ade.kalo nak compare harge warehouse dgn harge kat luar,mmg diakui harge kat warehouse utk inner wear ni mmg murah.

Baju2 utk perempuan tak byk sgt tp kalau nak cr kemeja utk lelaki mmg byk pilihan.Nasib baik jer mr daddy penat kalo tak mau 5 6 helai die sambar kemeja utk diri die sendiri.Dlm pd penat tu dptla jgk 3 helai kemeja utk mr daddy.Itupon sy yg pakse die beli.

Dah abis soping baru sy terase penat.Sementare nak tgg waktu berbuke tu sy siapkan hariz kasik die minum dan suh die tido supaye sy senang nak mkn waktu berbuke nnt.Alhamdulillah...habis sehari sy berpuase.Ade byk hari lagi ni nak kene ganti.Chaiyok chaiyok

Photobucket

4 org nak conteng on "Tershopping pulak"

faradel said...

seb baik amik cuti half day..kalo amik mc...mesti kantoi sbb masuk blog..hehe

anna on June 3, 2009 at 5:19 PM said...

hahahaha...kantoi pon takpe sbb bos tak bace blog

Syima ~Mama Kyra~ on June 9, 2009 at 3:55 PM said...

wah..rajin ana posa ganti..akak lum dpt buat lg..ada 4 hari lagi..
Bestkan skali kala perabis duit.hehe..tp puashatila sbb murah dpt beli byk..hehe

anna said...

kene la k.syima,ade sebulan nak kene ganti

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez