Monday, July 27, 2009

daddy dpt duit.....hooray!!!!!

4 org nak conteng


Sabtu yang lepas daddy,mummytok dan auntie su hariz dpt duit free dr kampeni new image(abg,boleh la blanje syg gelang baru :D)Kali ni semua org dpt lebih dr yg dulu.Alhamdulillah..rezeki tuhan bagi lebih kali ni.Event kali ni boleh tahan la dr yg dulu.Tmpt pon selesa(hariz gumbira berjln kusane kumari smpai penat sy mengejar)

hariz dah tak kesah org ramai dan bunyi2an yang bising.yang penting die dpt tido...lena betul die tdo ms ni.Smpai org terlanggar stroler ni pon die tak sedar.

Ni leader suami.Income die sebagai seorg surirumah sepenuh ms mengalahkan sy yg bekerja sepenuh ms kat opis ni.Beza die mcm langit dengan bumi.kali ni amik gambar dl nt bulan 11 nt mane tau rezeki kami dtp duit dlm beg mcm ni pulak.AMINNNNN

Some of daddy's downline.Dulu ms mule2 dpt royalti bulan 3 ritu group daddy tak seramai ni.Alhamdulillah sekarang dah makin berkembang dan gaji daddy pon makin berkembang dan mummy pon makin ligat mengembangkan hobi jln2 beli barang.Hohohohoho.

This is real money.Semua org boleh dapat duit mcm ni asalkan die berusaha.kalau tak usaha macammana nak berjaye kan.Mmg seronok buat bisnes ni sbb kite dpt membantu org yg sakit jadi sihat.lagipon produk ni mmg orang cari.Bisnes ni tak same dgn MLM yang lain.It'strue.Ade yg dlm ms 6 bulan join dah boleh dpt 5 figure income.The top leader yg dah join sethn yg lepas monthly income die lg byk dr saving kte yg bekerja smpai pencen dlm KWSP.kalau nak kire gaji die selame 6bulan die dah layak jd milionaire.Itu baru gaji bulanan belum campur royalti yang die dpt 3 kali sethn tu.Sekali royalti die dah boleh dpt setengah juta.

So frens kalau berminat nak buat duit marilah bersame2 join bisnes ni.Masih belum terlambat,mane tau bulan 11 nt dpt peluang naik pentas amik duit mcm ni.

More pic klik here







Photobucket

Monday, July 20, 2009

Hariz yg dah 11 bulan

5 org nak conteng
Sejak dah pandai jln ni hariz dah takmo duduk diam.Dok lam walker lagi la takmau die,ditendang2nye kaki die kalo die nmpk kite nak buh die lam walker tu.Tgk ni seronok bukan main die dpt lepas bebas berjln
video

Budak kecik ni dah stat2 bertatih ms umo die 9 bulan tp ms tu die boleh langkah a few step jer pastu ms 10 bulan die dah jln2 jatuh gitu dan masuk jer 11 bulan die dah boleh jln mcm dlm video ni.Mule2 sy tak berani nak lepaskan die jln sendiri sbb takut die tersembam tp bile tgk die hepi jer dpt jln sy pon lepaskan la die berjln sendiri.

Skang ni gigi die nak kuar lg,tu yg tgn dok asyik dlm mulut jer.Kalau CSI nak cr DNA kat die mmg senang sbb tgn mulut die abis penuh dgn air liur.Nasib baik ms menyusu die tak geget.Kalo tak sian daddy...hahahaha.Ape kene mengene daddy ngn ayat diatas??Lu pk la sendiri :D

Skang ni sy tgh marathon pose.Chaiyok2



Photobucket

Monday, July 13, 2009

kedai baju jan....

6 org nak conteng
Saya dah suami suke singgah kedai ni sbb baju dan suar kat kedai ni murah2 dan cantik.Byk dah baju2 hariz kami beli kat kedai ni sbb kami rs sgt berbaloi beli baju2 kat sini.kainnya pon lembut dan sedap dipakai

Ini salah satu baju yg kami beli kat kedai tu.Cantik kan??Ade a few lagi baju2 yg cantik2 dan murah2 kat sini.Kwn2 semua...kat sini sy ade beberape gmbr baju dr kedai tu.kalo ade sesape berminat....rogerla sy.Nak raye2 ni boleh la buat stok utk hari ry kan.
Girl short pants RM17






Baju2 yang berleher bulat ni semua RM12



Ini pon RM12


Long Sleeves ni RM17

Skirt ni RM16


Pants dan jeans ni RM18





Tshirt kolar ni RM17

Skirt Pooh Disney ni RM18.Skirt ni sekali dgn panties(kak syima...i hv booked 1 for u so dun wori)
Sorry for the gambar yg tak berape nak elok.Maklumla jurugambar tak profesional.Jgn lupe roger2 sy kalau nak oder.


Photobucket

Wednesday, July 8, 2009

Award..Award

2 org nak conteng


Thank to kak liana dan kak jue.

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.
2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award

1-mimi
2-fiza
3-ani
4-kak ida
5-wani

5 cukupla kot,lgpon sy takde mood sgt sbb harini rs sgtla mandom

Photobucket

Wednesday, July 1, 2009

patutkah saya merungut??

6 org nak conteng
Sy tak suke bekerja dgn sistem yg konon2 canggih tp sebenarnye tak berape nak canggih.Compared to previous kampeni,hanya ade satu sistem jer yg perlu sy jenguk tiap2 hari dan nasib baik jugak sistem tu jarang2 "under maintenance".Tp this new kampeni(sebenarnye kampeni dl ngn sekarang umpama ibu dan anak jer)punye sistem sgtla menyakitkan hati.Dah la byk giler sistem nak kene masuk pastu ade pulak satu due sistem tu lemmmmmmmmbabbbbbbb nak mampos dan sikit2 down,sikit2 down.Mcmmane keje sy nak siap dgn cepat dan mcmane sy nak dpt anugerah pekerja terbaik??Cewah...perasaan betul(sy tak pernah berharap pon nak dpt anugerah sedemikian rupe sbb sy bukan kaki kipas bos)

Keje sy sgtla bergantung kepade sistem yg cacamarba ni.Ade sistem tp still kene buat manual.Canggih ke mcmtu?Sy bukanla nak komplen atau merungut pasal keje sy ni,sy sebenarnye ok jer nak buat ape2 keje sekali pon asalkan keje2 sy tu tak bergantung dgn org ataupon sistem.kalaula sistem tu cepat dan hebat sy takdela kisah sgt,ini.......mcm #@$%^.Sy sgtla tensi buat keje mcmni.Rs mcm nak benti keje je.Boleh ke mcmtu???

takde kene mengene pon gambar ni dgn kesah keje sy,tp untuk ilangkan tensi silela tgk gambar anak dan suami tercinta.Muahahahahahahaha











Photobucket
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez