Monday, July 27, 2009

daddy dpt duit.....hooray!!!!!




Sabtu yang lepas daddy,mummytok dan auntie su hariz dpt duit free dr kampeni new image(abg,boleh la blanje syg gelang baru :D)Kali ni semua org dpt lebih dr yg dulu.Alhamdulillah..rezeki tuhan bagi lebih kali ni.Event kali ni boleh tahan la dr yg dulu.Tmpt pon selesa(hariz gumbira berjln kusane kumari smpai penat sy mengejar)

hariz dah tak kesah org ramai dan bunyi2an yang bising.yang penting die dpt tido...lena betul die tdo ms ni.Smpai org terlanggar stroler ni pon die tak sedar.

Ni leader suami.Income die sebagai seorg surirumah sepenuh ms mengalahkan sy yg bekerja sepenuh ms kat opis ni.Beza die mcm langit dengan bumi.kali ni amik gambar dl nt bulan 11 nt mane tau rezeki kami dtp duit dlm beg mcm ni pulak.AMINNNNN

Some of daddy's downline.Dulu ms mule2 dpt royalti bulan 3 ritu group daddy tak seramai ni.Alhamdulillah sekarang dah makin berkembang dan gaji daddy pon makin berkembang dan mummy pon makin ligat mengembangkan hobi jln2 beli barang.Hohohohoho.

This is real money.Semua org boleh dapat duit mcm ni asalkan die berusaha.kalau tak usaha macammana nak berjaye kan.Mmg seronok buat bisnes ni sbb kite dpt membantu org yg sakit jadi sihat.lagipon produk ni mmg orang cari.Bisnes ni tak same dgn MLM yang lain.It'strue.Ade yg dlm ms 6 bulan join dah boleh dpt 5 figure income.The top leader yg dah join sethn yg lepas monthly income die lg byk dr saving kte yg bekerja smpai pencen dlm KWSP.kalau nak kire gaji die selame 6bulan die dah layak jd milionaire.Itu baru gaji bulanan belum campur royalti yang die dpt 3 kali sethn tu.Sekali royalti die dah boleh dpt setengah juta.

So frens kalau berminat nak buat duit marilah bersame2 join bisnes ni.Masih belum terlambat,mane tau bulan 11 nt dpt peluang naik pentas amik duit mcm ni.

More pic klik here







Photobucket

4 org nak conteng on "daddy dpt duit.....hooray!!!!!"

mannira on July 31, 2009 at 10:12 AM said...

mlm apa ni ana???

anna on July 31, 2009 at 10:28 AM said...

Alpha lipid kak maa...akak dah try minum produk ni?

Syima ~Mama Kyra~ on July 31, 2009 at 1:55 PM said...

wah..dpt duit lagi...rajin tul daddy hariz wat biz..yg untung mummy hariz ler :))

Panggil Saja Lyeana,Yana on August 3, 2009 at 9:38 AM said...

haluu....cpt2 vote for Hafaz B19. 01hb August 2009 - 07hb August 2009

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez