Monday, July 20, 2009

Hariz yg dah 11 bulan


Sejak dah pandai jln ni hariz dah takmo duduk diam.Dok lam walker lagi la takmau die,ditendang2nye kaki die kalo die nmpk kite nak buh die lam walker tu.Tgk ni seronok bukan main die dpt lepas bebas berjln
video

Budak kecik ni dah stat2 bertatih ms umo die 9 bulan tp ms tu die boleh langkah a few step jer pastu ms 10 bulan die dah jln2 jatuh gitu dan masuk jer 11 bulan die dah boleh jln mcm dlm video ni.Mule2 sy tak berani nak lepaskan die jln sendiri sbb takut die tersembam tp bile tgk die hepi jer dpt jln sy pon lepaskan la die berjln sendiri.

Skang ni gigi die nak kuar lg,tu yg tgn dok asyik dlm mulut jer.Kalau CSI nak cr DNA kat die mmg senang sbb tgn mulut die abis penuh dgn air liur.Nasib baik ms menyusu die tak geget.Kalo tak sian daddy...hahahaha.Ape kene mengene daddy ngn ayat diatas??Lu pk la sendiri :D

Skang ni sy tgh marathon pose.Chaiyok2



Photobucket

5 org nak conteng on "Hariz yg dah 11 bulan"

Syima ~Mama Kyra~ on July 20, 2009 at 9:59 AM said...

wah..dah pandai jln..:)
jln2 kat shopg complex ye..
chayokk ana, teruskan posa smpi bln posa akan dtg ni :D

Panggil Saja Lyeana,Yana on July 20, 2009 at 11:40 AM said...

chaiyook2....poser jgn x poser. Dah beso anak teruna ko kan..x lama lg leh dpt adik lak...

juhasni on July 20, 2009 at 3:18 PM said...

bestnya hariz dah bleh jln ...suka suka...alya gak yg tak bleh jln lagi ni...bulan ni masuk 13 bulan...penakut sikit anak dara akak tu...

chaiyoook2..selamat berpose yer..boleh ber'diet' sekali...hehehe

anna on July 20, 2009 at 3:31 PM said...

k.syima:aah..jln2 kat soping mall
lyeana:tula..den pon tak cayo dah beso anak bujang den ni.
kak ju:alya sopan orgnye,die malu la tu nak tunjuk skill kat mummy die

sejak marathon pose ni mmg berkilo2 berat turun.hehehehe

Fida Blog's on July 21, 2009 at 4:02 PM said...

cayala hariz! dah boleh jalan sehingga menjilat jari ye..

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez