Monday, July 13, 2009

kedai baju jan....


Saya dah suami suke singgah kedai ni sbb baju dan suar kat kedai ni murah2 dan cantik.Byk dah baju2 hariz kami beli kat kedai ni sbb kami rs sgt berbaloi beli baju2 kat sini.kainnya pon lembut dan sedap dipakai

Ini salah satu baju yg kami beli kat kedai tu.Cantik kan??Ade a few lagi baju2 yg cantik2 dan murah2 kat sini.Kwn2 semua...kat sini sy ade beberape gmbr baju dr kedai tu.kalo ade sesape berminat....rogerla sy.Nak raye2 ni boleh la buat stok utk hari ry kan.
Girl short pants RM17






Baju2 yang berleher bulat ni semua RM12



Ini pon RM12


Long Sleeves ni RM17

Skirt ni RM16


Pants dan jeans ni RM18





Tshirt kolar ni RM17

Skirt Pooh Disney ni RM18.Skirt ni sekali dgn panties(kak syima...i hv booked 1 for u so dun wori)
Sorry for the gambar yg tak berape nak elok.Maklumla jurugambar tak profesional.Jgn lupe roger2 sy kalau nak oder.


Photobucket

6 org nak conteng on "kedai baju jan...."

Syima ~Mama Kyra~ on July 14, 2009 at 10:25 AM said...

yeye..ana dah book utk kyra..hehe..
pssttt...hariz tu main alat mekap mummy nak balaja bsolek cam mummy ke? :D

anna on July 14, 2009 at 10:35 AM said...

umpan die suh dok senyap2...kalo tak kelam kabut kite nak bersiap
nt dah pakaikan baju pooh tu kat kyra tunjuk kat auntie ana yer

saggieda on July 14, 2009 at 9:26 PM said...

ana...kak ida berminat gak nie...leh la pos kat akak ek...nanti akak bank in....semoga berjaya dlm bisnes...caiyok

Hanni on July 15, 2009 at 8:29 AM said...

kedai mana ni ... cantik gak baju nyeee...

anna on July 15, 2009 at 8:40 AM said...

hanni:kat area umah sy.Kalau berminat rogerla sy :D

Kak ida:Brg akan dipos ASAP

Syima ~Mama Kyra~ on July 17, 2009 at 4:04 PM said...

ana..brp semua hrga baju? Isnin ni bawa ye.nnti jumpa kat cafe tkt 3.

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez