Wednesday, July 1, 2009

patutkah saya merungut??


Sy tak suke bekerja dgn sistem yg konon2 canggih tp sebenarnye tak berape nak canggih.Compared to previous kampeni,hanya ade satu sistem jer yg perlu sy jenguk tiap2 hari dan nasib baik jugak sistem tu jarang2 "under maintenance".Tp this new kampeni(sebenarnye kampeni dl ngn sekarang umpama ibu dan anak jer)punye sistem sgtla menyakitkan hati.Dah la byk giler sistem nak kene masuk pastu ade pulak satu due sistem tu lemmmmmmmmbabbbbbbb nak mampos dan sikit2 down,sikit2 down.Mcmmane keje sy nak siap dgn cepat dan mcmane sy nak dpt anugerah pekerja terbaik??Cewah...perasaan betul(sy tak pernah berharap pon nak dpt anugerah sedemikian rupe sbb sy bukan kaki kipas bos)

Keje sy sgtla bergantung kepade sistem yg cacamarba ni.Ade sistem tp still kene buat manual.Canggih ke mcmtu?Sy bukanla nak komplen atau merungut pasal keje sy ni,sy sebenarnye ok jer nak buat ape2 keje sekali pon asalkan keje2 sy tu tak bergantung dgn org ataupon sistem.kalaula sistem tu cepat dan hebat sy takdela kisah sgt,ini.......mcm #@$%^.Sy sgtla tensi buat keje mcmni.Rs mcm nak benti keje je.Boleh ke mcmtu???

takde kene mengene pon gambar ni dgn kesah keje sy,tp untuk ilangkan tensi silela tgk gambar anak dan suami tercinta.Muahahahahahahaha











Photobucket

6 org nak conteng on "patutkah saya merungut??"

Syima ~Mama Kyra~ on July 1, 2009 at 2:05 PM said...

Ana, sbr2 jgn cpt melenting..nnt tak dpt byk susu hariz :D
Arini internet mmg slow ler kan..kan..
Hariz dah pandai jongkang jongket ek..tentu mummy yg duk lagi satu kan..hehehe

anna on July 1, 2009 at 3:18 PM said...

TQ kak syima.Sabar..sabar
Syiok die main siap terlentok2 atas tu

fiza on July 2, 2009 at 5:32 PM said...

Biasalah tu anna, kat opis ku pon sama gak, tukar system, last2 pakai gak yg lama. Jgn stress2...nnt susu kurang.

anna on July 3, 2009 at 8:39 AM said...

Fiza,tarik nafas dlm2 pastu hembus...kurang sket stress ku ini.

juhasni on July 7, 2009 at 1:02 PM said...

anna..amik award kat blog k ju ..

Panggil Saja Lyeana,Yana on July 7, 2009 at 1:06 PM said...

weh..amik award dr aku

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez