Monday, August 10, 2009

Adiah harijadi hariz


Last wiken seperti yg dirancang,kami roger2 balik ke kuantan.Jln2 kat east cost mall.bes jgk soping mall ni compared to kuantan parade dan megamall.Hariz sepjg kuar tu die tdo,lalok agaknye sbb mkn ubat.Owh...tak smpt nak sambut besday hariz,even sepotong kek pon tak beli tp walaupon tak sambut besday hariz ttp dpt adiah..yippiee.Ini hadiah dr auntie su hariz
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**


dan ini hadiah dr tokwan dan mummy tok
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**


**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
hariz takmau kuar dr keta.Menangis2 bile sy acah2 nak amik die.Punyela eksaited main keta kontrol.Tgk je muke die....kerek je dpt duk lam tu.


ape???adiah dr mummy ngn daddy....tggla hariz ek.Mummy kasik duit ry jela kat hariz.Aci tak?hehehehehe
SELAMAT HARIJADI SAYANG.*kiss*

13 org nak conteng on "Adiah harijadi hariz"

ShArpRyZa on August 10, 2009 at 4:35 PM said...

bestnye dapat hadiah kete..huhuhuhu..hepy besday hariz..semoga dimurahkan rezeki yarr

Syima ~Mama Kyra~ on August 10, 2009 at 4:42 PM said...

kemain suka hariz dpt kete, tak pndg dpn pun..huhu

saggieda on August 10, 2009 at 4:49 PM said...

hepi besday hariz...semoga murah rezeki....semoga jadi anak yg soleh....hehehehe....

fiza on August 10, 2009 at 5:07 PM said...

'HAPPY 1ST BIRTHDAY' HARIZ, Bestnya hadiah dia :)

Fida Blog's on August 10, 2009 at 6:13 PM said...

alalalala..auntie tumpang leh tak hariz... pastu nak pinjam kasut sekali. kasut aunt cap bata jek..ngehngehngeh

anna on August 11, 2009 at 9:21 AM said...

>>TQ auntie sha.Nt dah deliver baby boleh kwn ngn hariz :)

>>mmg pon kak syima,melalak2 die bile acah2 nak kuarkan die dr keta

>>TQ auntie ieda :D.Bile nak dtg Kl jmpe hariz???

>>TQ too auntie fiza.Bile hariz boleh main2 ngn iman

>>kalo auntie fida naik hariz takut keta tak boleh nak gerak sbb kadar keberatan die melebihi had maksima.wekekekeke.
cap bata okla tu...mummy punye kasut cap gombak jer

Panggil Saja Lyeana,Yana on August 11, 2009 at 10:07 AM said...

Hepi besday 1 year Hariz.....

juhasni on August 11, 2009 at 11:14 AM said...

happy 1st bedday hariz...perghh anak teruna anna ni kemain lagi yekk...kecik2 dpt hadiah keta control ...syok besar sure leh dpt hadiah keta besar lakk...hehehehee
tak yah dah le gi giant puchong tu kalau nak naik keta control ni...kita pakat2 gi umah anna la pulak...hehehe

anna on August 11, 2009 at 12:11 PM said...

TQ aunt lyeana dan jue

kak jue>kalau dtg bwk la makanan ke meinan ke,jgnla dtg kosong lak.Ngehngehngeh

Panggil Saja Lyeana,Yana on August 13, 2009 at 11:37 AM said...

bila lak nk citer keta baru weh.....lalalalala...

mama kyra on August 14, 2009 at 12:21 PM said...

salam...ehh apa kata takleh join contest ni..alah pakaikan je hariz pant warna pink pastu snap pic..hehehe

mama kyra on August 14, 2009 at 12:39 PM said...

ok no hal punya..kita tukar2 link...

lin a.k.k mama kyra on August 14, 2009 at 5:00 PM said...

hehehe mama hariz ni..menan kyra semua warna pink..nak pinjam leh apa salahnye..lain kali hariz leh la bawa kyra pi jalan2 naik new car hariz ye...

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez