Thursday, August 27, 2009

Jom Main bola dgn Hariz


Smalam kan besday suami sy,so after terawih sy ajak suami ke GIANT pastu sisuami ajak ke tmpt lain plak slps ke GIANT,siap gtau sy JJ pon bukak smpai kol 12mlm sempena nak raye ni.Berbunge hati sy konon2 boleh la jln2 kat JJ.Hehehe..ade hati lagi tu.

Masuk kedlm GIANT,tgk ape yg ade...boring so kami masuk ke pasaraye die jln2 kat tmpt meinan budak pastu die kate"aa..nak beli playtent nila nk bg hariz main dlm ni"Sy ok jer.Tgk kotak tu kemain lg byk,bersusun2 tp bukak2 semuanya kosong.Tanye budak yg jg meinan kat situ,die kate"ni sumer dah takde kak,org curi"haih..pelik sy cmner la org geliga sgt otak pg curi playtent ni.

End up,kami beli kolam dan bola2 api ni.Balik umah biasela kan..org tue lagi eksaited dr budak kecik.Trus je bukak segala yg beli td dan buh hariz dlm tu.Tgk..hariz kemain lg suke smpai tak igt tdo dpt main ngn bola die tu



Photobucket

7 org nak conteng on "Jom Main bola dgn Hariz"

:: Princess Violet :: on August 27, 2009 at 2:48 PM said...

anna tak besepah ke umah nanti ngan bola2 cinta ni??

anna on August 27, 2009 at 4:38 PM said...

aku redo jer la mimi kalo umah aku bersepah....kang laki aku tgk bola2 cinta tu merate2 die kutip la...hahaha,kejam tak isteri??

Paiyint on August 28, 2009 at 7:49 AM said...

Kalu aku tak der makne nya.. aku yang kutip nanti sakit mata laaa....heeee....

Syima ~Mama Kyra~ on August 28, 2009 at 10:08 AM said...

wah..syoknya hariz dpt main bola..nnt belikan juga la utk kyra..:))

anna on August 28, 2009 at 12:16 PM said...

Ani,ape yang penting KERJASAMA.hehehehe

kak syima beli jgn tak beli

Fida Blog's on September 3, 2009 at 9:10 AM said...

hariz.... kak fida nak join boleh? kihikihikih

M Zamri on September 6, 2009 at 2:31 PM said...

berminat nak beli playtent?boleh tgk kat cni...

http://tent4kids.blogspot.com

TQ

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez