Wednesday, August 5, 2009

Kenape saya suke bulan 8


Sebab bulan 8 adalah bulan harijadi keluarge.Yipppieeeee!!!!!!!Start with my hensem,cutemute boy hariz rifqi

hariz:07/08
mommy,mommytok(MIL),mimi(younger sista):15/08(amik ko 3org sekali)
daddy:26/08
My bro:30/8


Celebration???tatau la sempat buat ke tak sbb pose just around the corner.Kalau buat pon mungkin la after hari ry.So auntie2 semua tlg sedia adiah yg besh2 utk anak bujang sy yer.Hohohohohoh

yang pasti hariz akan dpt adiah dr tokwan die.Tokwan dah janji dah nak beli ms besday hariz nt.So ujung mgg ni kene la kami roger2 balik ke ktn.Untuk suami,sy tatau nak bg ape.Kwn2 ade idea tak ape ptt sy bg untuk suami tercenta sy tu.Eh...mcmamne pulak dgn mak mertue sy yer??bg kain pasang jela kot kan.Takpon bg brooch ke,tudung ke.Okla tu kan.Yang lelain sy buleh uruskan.

Owh...tak sabar nak tgg wiken(mommy terlebih eksaited nak tgk adiah hariz)kekekekek

Photobucket

6 org nak conteng on "Kenape saya suke bulan 8"

Panggil Saja Lyeana,Yana on August 5, 2009 at 2:21 PM said...

aku pon suker bln 8....ulang tahun perkahwinan ku. heeyaaa...

Syima ~Mama Kyra~ on August 5, 2009 at 2:36 PM said...

kami plak suka bln apr,july & oct sbb :-
apr - kyra besday
july - our anniversary
oct - me & hubby besday
hehehe..

xsbr nak tggu besday hariz..mummy hariz bg hadiah apa eh?

ShArpRyZa on August 5, 2009 at 2:41 PM said...

hai..salam kenal...

anna on August 5, 2009 at 2:51 PM said...

lyeana:igt bulan 8 igt la besday aku...Kuikuikui

kak syima:owh...kyra tersasar bulan.next baby kene makesure bersalin bulan 10 :D
mummy hariz simpan duit nak bg duit ry je kat hariz..ngengenge.Boleh ke mcmtu?

sharpryza:salam kenal too :D.lets exhange link.:D.Tarikh kawin kite same thn je lain

Fida Blog's on August 6, 2009 at 11:36 AM said...

HAPPY BIRTHDAY HARIZ ~ untuk esok. esok auntie tak de... so in advance la takut lupa la... MUAHHHH7X to HARIZ

anna on August 10, 2009 at 12:23 PM said...

tq auntie fida.Takde adiah ke utk hariz?hehehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez