Tuesday, September 8, 2009

Ape daddy buat bile boring


Wah gitu...tajuknye mcm sambungan entry ape hariz buat time boring.Semalam selepas beberape bulan tidak memandu sendiri ke ofis,buat julung2 kalinya sy drive.Whoa....rs mcm baru dpt lesen P pulak.Hehehehehe(sy pandu keta baru daddy)So daddy hanye duduk diam2 kat umah dan kerana die telah boring duk diam2 dirumah die telah membersih,mengemop,mengelap dan mcm2 meng.... lagi dirumah dan dibantu oleh sikecik itu tp sikecik hanye membantu die menyepahkan brg2 especially mainan yg telah diletakkan didlm bakul(sy lupe nak amik gambar bakul meinan die).Dan inilah die hasil kerje keras daddy semalam.*clap clap*.Mcm ni baru sy tak segan nak ajak org dtg umah dan balik ry nt takdela sy ssh hati nak tglkan umah(sy tak selesa tglkan umah lame2 dlm keadaan bersepah)


Meja solek ni nmpk bersih sedikit dr sblm ni.Sy segan nak tepek gmbr sblm dilap dan dibersihkan oleh sidie

Hiasan meja sudut ni lg tak terurus sblm ni,habuk...jgn ckpla,Walau hari2 lalu dpn meja ni tp sy takde ms nak bersihkan meja ni

Sebhgn dr kasut2 hariz tp sy rs ade 2 pasang kasut hariz terjatuh kat blakang kotak2 tu.Daddy suke simpan kotak2 ni buat kubu keselamatan gamaknye.Ikutkan sy nak buang ajer kotak2 ni


Pandangan depan dan sisi almari baju hariz.Hariz la ni suke main bukak tutup almari.Abih die sepahkan baju2 yg sy dah lipat dlm tu.

Pasni mungkin lg 3 bulan kot rumah akan bersih mcmni.Muahahahahaha

Photobucket

4 org nak conteng on "Ape daddy buat bile boring"

Panggil Saja Lyeana,Yana on September 8, 2009 at 11:35 AM said...

wahh...mmg bersinar umah ko. biler lerr umah aku nk bersinar gitu eh..meh jom gotong royong umah den lak...

Adlin a.k.a Kyra MomS on September 8, 2009 at 12:56 PM said...

hahaha...rajinnye husband anna mengemas ye...

:: Princess Violet :: on September 8, 2009 at 1:12 PM said...

letak ah gamba kete nko plaks :D

anna on September 8, 2009 at 1:30 PM said...

lyeana>>boleh tp ko kene register dl kat kampeni cuci2 service kiteorg.Ahaks...upah kene lumayan la kan..kate kwn2

adlin>>sbb die rajin so sy jd mls...hehehehe

mimi>>keta aku keta satria tu la,kalo keta en.M aku ko boleh klik kat "keta baru daddy tu".:)

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez