Monday, September 7, 2009

Ape hariz buat time boring



ini hariz yg tgh syiok main keta.Die dah pandai main sorang2.Senang sket sy,tp senang tak senang jgk,abih satu umah die nak bwk keta tu.Almari,tangge,buai abih sumer nak jelajah.Tgk..smpai melekat keta tu kat tangge,pastu mule la terkial2 nak amik keta tu.
Dah beso dah anak bujang sy ni.Dah pandai ajak pg jenjln.Kalo sehari suntuk dok umah,siap ler ptg tu menangis2 ajak jln2 takpon asyik berdiri je kat sliding tgk ke luar,sian sy tgk anak sy mcmtu.Dpt duk luar kat garaj pon jd ler..asal duk luar.Dah boring sgt la tu dok umah.
video

8 org nak conteng on "Ape hariz buat time boring"

Azima said...

Lekanyer dia main... hariz pn minat keta gak eh.. anak bapak btul :)

Panggil Saja Lyeana,Yana on September 7, 2009 at 3:01 PM said...

dia bowring nak adik tuhh...ader kawan nnti dia pasti hepy. Mommy hepy..daddy pon hepy.....

:: Princess Violet :: on September 7, 2009 at 3:18 PM said...

nko bagi je adik kat dia ana hehehe

Fieza on September 7, 2009 at 3:45 PM said...

ntah nyer ana.. cian kat hariz tuh. cepat2 le bagi adik. ada gak kawan gaduh & rebut barang mainan.

anna on September 7, 2009 at 4:09 PM said...

ima>>bapak borek anak rintik
lyeana,kakfiza,mimi>>nt tanye daddy hariz dah sedia ke nak jage sorang lg thn depan....kuikuikui

Syima ~Mama Kyra~ on September 8, 2009 at 8:51 AM said...

Ala ana, apa susah..dah 2 anak nnti ambil la maid... :D

Adlin a.k.a Kyra MomS on September 8, 2009 at 12:55 PM said...

sian hariz main sorang2..sama la...

anna on September 8, 2009 at 1:34 PM said...

kak syima>>takboleh kak syima,mizi kan WAHD(working at home daddy)kang minah indon ngorat lak sidie itu.

adlin>>cmtu boleh la kyra ngn hariz main same2.mama kyra hantar la kyra keumah kami :)

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez