Friday, September 18, 2009

Cuti raye-SELAMAT HARI RAYA


Harini drive ke opis HEAVEN!!jalan lengang giler,sy pon bersantai ajela ms drive.Tak cecah 100 pon sy drive.Wah..rs mcm pemandu berhemah pulak,hehehehe.Opis dah rs mcm umah sendiri pulak bezanya sy tak berkejar2 terjerit2 NO NO NO kat hariz.Kalo hari2 mcmni kan bes,baru ade feel nak buat keje(kononnye laa)
Bos pon sgt baik hati bg staff die yg tgl beberape kerat yg masih bekerja pd hari jumaat nan indah ini HALF DAY.Abis jer setengah hari ni sy mesti pg cr baju ry.Sy masih belum ade baju ry laaa.uwaaaa!!!!!!!!!
Sy akan bercuti hari ry dr 23/9-25/9(tak campur public holiday dan cuti sabtu ahad)so kalau dikire cuti2 free yg gomen bg sy akan bercuti selame seminggu.HIP HIP HOORAY!!!
Tak sabar nak tgk hariz berbaju melayu.Tahun lepas nak pakaikan utk hariz tp takde saiz lgpon hariz baru jer nak masuk 2 bln ms tu,kalau pakai pon tak syok sbb die belum boleh berjln.

Ini gambar raye kami tahun lepas.Muke sy mcm jerangkung dlm almari pasal tak ckp tido.Tahun ni mungkin akan lebih berseri2.Ahaks!
Pade kwn2 yg balik beraye di kg,berhati2 ketika memandu walaupon tak memandu sile jgn tido bile suami2 anda memandu ok!Nanti kite jumpe selepas ry.Muahahahahahahahahaha

Photobucket

2 org nak conteng on "Cuti raye-SELAMAT HARI RAYA"

:: Princess Violet :: on September 18, 2009 at 8:47 AM said...

wow!!! blue i laik...aku baru beli baju aku smalam kat anjung. completely with tudung.. tp si budak kecik tu tade la plaks baju die lagi..esok ah p cari kat johor...

juhasni on September 18, 2009 at 9:06 AM said...

Laaa...tak beli baju raya lagi ke...tak per tengahari ni sempat lagi gi jln TAR cari baju raya...hehehe

Di kesempatan ini k ju ingin mengucapkan salam aidilfitri buat anna sekeluarga....
Balik kedah nnt...berhati2 di jlnraya yer...jauh perjalanan tu...

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez