Friday, October 16, 2009

Astro dan channel yg melambak2


Kelmarin balik dr keje sisuami beriye2 bgtau astro ade cerite senario.Nih..berulang2 kali die sebut tp sy buat tatau jer sbb sy tak rs ape2 yg pelik tentang astro dan senario.Rupenye2 die subscribe astro warna yang ade cenel 130,131,132 tu.Cenel yg ade sekarang pon tak tgk ade hati lg nak tmbh cenel baru.Padahal kt umah tu dah sedia ade cenel HBO,tak ckp gaknye cenel yg ade tu

me:apesal abg subscribe cenel ni?
die:abg boring...HBO asyik main citer same jer
me:abg buat cmner nak subc cenel ni?
die:sms jer
me:sigh

sy senyap sekejap smbil tgk ape yg menarik kat cenel tu.Pastu sy sambung tanye die balik

me:nape abg tak subc yg astro box ofice tu
die:takde pon dlm bil tu btau mcmane nak langgan cenel tu
me:(dlm hati)sabojela...kalo ade step2 cmner nak langgan for sure die langgan gak cenel ni

igtkan dah habis dah bab2 nak melanggan ni tp rupenye ade kesinambungan.Die kate kami ptt ade buku guide astro tu,senang nak tgk citer ape yg akan main tiap2 bulan.Sy 100% tak setuju sbb dulu2 ms astro bg free buku tu takpenah pon nak selak hatta nak koyakkan dr plastik pon takde niat.Mcmtu dpt mcmtu la doknye buku tu smpai sudah.

Photobucket

0 org nak conteng on "Astro dan channel yg melambak2"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez