Wednesday, October 28, 2009

Dah nak masuk 2 thn dah



Bukan hariz yg dah nak masuk 2 thn tp status sy la kwn2.Bulan 11 nanti genap 2 thn sy bergelar isteri.Wahwah....dah 2thn dah,sy tatau nak kate kejap je ms berlalu atau laa..baru 2 thn ke kawin??hehehehehe.Apepon hariz dahpon berusia sethn 4bulan ms tu nanti.Wah...yg tu sy rs kejap je ms berlalu,dah besar dah anak bujang sy,maknenye dah boleh tmbh ahli keluarge baru ni.Hohohohoho

Thn lepas sy dpt henbeng dan wallet dr suami dan suami tak dpt ape2 dr sy.Kejam betul bunyi ayat tu kan.Ekceli adela sy bg hadiah tapi makan berbulan baru sy dpt hadiahkan kepade die tp tahun ni sy ingat nak buat surprise kat die,maklumala kan haritu ms besday diesy terlupe nak wish...lalalalala,ampun beribu ampun ya abang!!!

Eh,bulan 11 ni ade program royalti lagi so maknenye daddy akan dpt duit lagi..Yeayyy!!mommmy suke.Berape daddy dpt itu belum tahu lg,dah smpai hari nt baru tau berape die dpt.Hopefully dpt lg byk dr last royalti program.AMINNN

Photobucket

2 org nak conteng on "Dah nak masuk 2 thn dah"

Syima ~Mama Kyra~ on October 28, 2009 at 2:01 PM said...

Hepi anniversary to anna and MZ.. :D

Waa..rezeki lagi, berkat usaha daddy :D

saggieda on October 28, 2009 at 11:22 PM said...

Bestnye ana n mz...sokmo buleh pitih...dok aci sungguh...apapun,hepi 4 u all....hehehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez