Friday, October 23, 2009

Hariz Tunggang Kucing


Eh...jgn salah paham.Hariz cume tunggang kucing mainan jer.Sepatutnye kucing ni macamni

Tapi hariz bersusah payah nak buat kucing jd macamni



Maafla kalau gambar agak kabur,maklumla kamera biase2 jer,takde anti gegar.Buat2 nampak jela kwn2 ek.

Dah boring main tunggang2 kucing,hariz seret pulak kucing ni kemane2 die pg.Ops...tak nmpk kepale pulak


Dah boring mendera,hariz biarkan jer kucing die kelaparan tergolek dog kat sini


Photobucket

3 org nak conteng on "Hariz Tunggang Kucing"

Adlin a.k.a Kyra MomS on October 23, 2009 at 4:04 PM said...

nasib baik bukan cat yg betul kalau kucinh=g idup tak tau le rupanye cam mana hariz kejekan..hehehe kyra pun ada satu benda cam tu tapi siput..dia tk suka main sangat..kadang2 mama dia yg main benda tu hehehe

Syima ~Mama Kyra~ on October 23, 2009 at 4:52 PM said...

a'a sib baik toys, kalu cat betul, harusla cat tu takut dgn hariz.hehe
cantik cat toy tuh, tu ari dtg awat tak kuarkan bg kyra main.. :D

anna on October 26, 2009 at 8:23 AM said...

adlin>>selalu mmg mak lelebih dr anak lin..hehehe

kak syima>>cat tu ade atas lemari jer,tak simpan pon.bersusun kat atas lemari dgn meinan yg lain

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez