Monday, October 26, 2009

Oh hariz!!!


Hariz suke lari dan pegang bebird die bile naik mandi,so untuk mengelakkan die buat perangai gitu sy ikatkan tuale die begini




Mungkin nanti sy akan rindukan keadaan dan suasane macamni bile hariz besar nt

Selit sket gambar hariz tersengih bile sy kate"hariz smile"
Photobucket

6 org nak conteng on "Oh hariz!!!"

Syima ~Mama Kyra~ on October 26, 2009 at 3:54 PM said...

hahahaha..cam sami nak g smbyg :D

sama plak N3 kita kali ni.. mandi time! hehe

saggieda on October 26, 2009 at 4:34 PM said...

Ana...tgk pic hariz smile tu...same jerk cam ana nyer smile....tp hariz ada lesung pipit cam ana x....lam pic tu x perasan....Hahahaha

saggieda on October 26, 2009 at 4:34 PM said...

Ana...tgk pic hariz smile tu...same jerk cam ana nyer smile....tp hariz ada lesung pipit cam ana x....lam pic tu x perasan....Hahahaha

Panggil Saja Lyeana,Yana on October 26, 2009 at 4:44 PM said...

cam pakaian ihram nk g haji ler plak ....

:: Princess Violet :: on October 26, 2009 at 5:16 PM said...

ya Allah!! serius kelaka hoke!!! cute gilers nko ikat cenggitu..aku nak buat aisy gaks...

anna on October 27, 2009 at 1:54 PM said...

k.syima>>tajuk jer same tp kyra ngn hariz tak mandi same2 pon...kan kan kan,hehehehe

k.ida>>same ke?like mother like son :D,hariz ade 2 belah tp yg ketare sebelah kiri,same cam ana

k.lyeana>>ihram versi seksi..lalalalala

mimi>>buat jgn tak buat nt publish dlm blog

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez