Friday, October 23, 2009

Training ke soping?


see...kat tmpt training pon smpt bershoping kan.Itula namenye pompuan,kat mane2 pon boleh soping.Dah name la kuase membeli ditgn wanita kan kan kan.

Yang sebenarnye sy dan geng2 p kursus business etiquette n profesional image.Wahwah...sesi paling semua org suke sesi groom2 n makeup la kan.Tgk ajela kesungguhan para participant membeli didlm kelas.Nasib baik sy tak terjebak

Dlm byk2 training yg sy pg sy rs training ni sy paling suke sbb dah tentu la ade sesi makeup tu kan.hehehehe...diajar juge cr2 yang betul makan dihotel,so takdela j.a.k.u.n bile pg lunch atau dinner ngn VIP2.Mane la tau suatu hari nt sy jd org VIP kan...hahahahahaha.Angan2 mesti tinggi.

Org lain sebok bersoping sy sebok amik gambar.Buat kenangan bile dah pencen nanti.Ade satu part yg sy rs lawak ms training aritu,trainer cantik manis tu bertanye bile ms yg sesuai mengajar anak utk bersalam dgn org.Dlm byk2 jawapan,jwpn yg paling kelakar yg sy dgr dan org lain termasuk trainer dgr dan ketawe mcm nak pecah perut ialah...bile die dah boleh buat eye contact.Boleh gitu jawapan die...hahahahaha.Yg sebenarnye,tiada had ms bile kite boleh mengajar anak kite bersalam.As long as die paham dgn arahan yg diberi,ibu2 mak2 mommy2 bolehla mengajar anak2 bersalam dgn org yer,tak perlu tgg sampai anak boleh buat eye contact gitu.

nak tgk more pic n xtvt tentang kursus ni,sile jenguk blog ini





Photobucket

4 org nak conteng on "Training ke soping?"

Syima ~Mama Kyra~ on October 23, 2009 at 4:54 PM said...

wah..syoknya training ni? kat mana? Vendor sponsor ke training TM nyer?

Syima ~Mama Kyra~ on October 23, 2009 at 4:55 PM said...

pasni bolela mummy gie keje bolela ber make-up..hehe

:: Princess Violet :: on October 23, 2009 at 5:37 PM said...

yg mana satu trener ni???

anna on October 26, 2009 at 8:25 AM said...

kak syima>>TTC jer.Tgk kat TRIS,mesti ade training ni.Tula..tgh prektis makeup kat tmpt keje...:p

mimi>>yg free hair tu laa

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez