Tuesday, November 24, 2009

Kritikal Time

6 org nak conteng
Hati sy sudah tidak segundah minggu lepas.Hariz demam berpanjangan dan kandungan sy tidak menjadi.Tiada heartbeep even dan masuk 8 minggu.Saya sedih :( tp sy redha dengan ape yang terjadi.Mungkin ade hikmah disebaliknye.

Sy dan suami berulang kali menziarahi doktor dan nurse diklinik.Hariz tak pernah sakit mcmni.Die sgt lemah.Sedih sy tgk die.Suhu bdn die sekitar 38 dan 39,sy mmg susah hati.Rs sedih kerana keguguran tidak sesedih melihat hariz yg lemah dan lesu begitu.Die tidak mahu main mahupun senyum!!

Sy berterima kasih kepada doktor dan nurse2 yg sgt prihatin terhadap anak sy dan juga kwn2 yg ambil berat pasal kami**kiss**.Hariz pon mcm dah cam jer nurse2 yg cantik2 kat klinik tu.Hehehehe.Up to date hariz is getting better,demam dah takde cume batuk berkahak yg masih ade.Hopefully before ry haji die fully recovered sbb kisah sy dan kandungan dlm perut ini pulak perlu disetelkan.Sy sebenarnye berharap kandungan yg tidak menjd ini turun dengan sendirinye dan sy tak perlu buat DnC bagai.Sy igt ms2 kritikal sy menjage hariz yg tidak sihat,menguruskan hal2 rumahtangge akan membuat kandungan ini gugur dgn sendiri tanpa sebarang masalah tp rsnye sy tidak perlu berharap lg.Ya...sy harus buat DnC juga sbb kalo diikutkan sudah 3 mgg sy berkeadaan mcmni.

Yang sebenarnye pd mgg ke 6 sy nmpk begitu jelas denyutan jantung anak sy ketika discan tp tah kenape sebabnye tibe2 heartbeep itu hilang bile discan pd mgg seterusnye.Doktor masih beri harapan katanye ade sesetgh org mgg ke 8 atau 9 baru nmpk heartbeep tp hingga kehari ni,kantung sy kosong.Mmg tiada perkembangan dgn kandungan sy.Sy pasrah,mungkin bukan rezeki kami kali ini.

Esok sy akan berjmpe dr,dan mungkin dlm ms terdekat ni Dnc akan dilakukan.Sy harap semua akan berjln dgn baik dan doa dr kwn2 semua amat sy hargai.


**Sy belum bercerite pasal royalti yg daddy dpt hujung mgg lepas.Lps semuanya selesai akan sy update cerite2 terkini.:)

Photobucket

Monday, November 2, 2009

Hujung minggu Kami

6 org nak conteng
Wiken baru ni kami balik ke kuantan sbb tokwan hariz kene pg kursus so tgl la mummy tok hariz sorang2 kat umah,kire2 balik ni meneman die kat umah la ni.Hari sabtu hariz p anta tokwan kat tmpt kursus die.Sempat hariz dan mommy amik gambar.

Hariz dan mommytok jalan2 sambil kutip duit raye.Eh...boleh dpt duit raye lg ke bulan zulhijjah ni?




Hariz teruja tgk ikan dlm kolam ni,siap carik port baik punye untuk letak dagu die.




Pusing lak kolam sebelah sane utk tgk ikan yg lain pulak.Teruja sungguh sy tgk hariz tgk ikan2 ni.Mulut tak benti2 dok uuuu..uuuu...uuuu,siap muncung2 skali.



dah abis tgk ikan,pg tgk ostrich pulak.Hariz takut dok dekat2 burung unta ni dan sy sendiri pon takut sbb leher die panjang giler,kang tak pasal2 kene patuk ngn die.Burung unta ni gaknye peramah la sy rs sbb bile die nmpk org,dan dan tu die dtg dekat2 ngn pagar smbil2 nak julur kepale die keluar,pastu bile kite kekiri die pon ikut ke kiri kite ke kanan die pon kekanan.Mesra alam sungguh tah2 die tau kot kite nak amik gambo tu yg dok sebok ikut kite g mane2 jer.Hahahahaha.Seriyes sy kelakar tgk burung unta ni ikut je mane kami pg


Bile naik jambatan gantung ni,sy teringat kesah jambatan gantung runtuh kat perak aritu.Mz giler gayat dok atas tu,cepat2 die snap gambar sy berdue ngn hariz.Elok2 pas bergambar kat pondok ni ujan pon turun dan kami pon gerak la balik ke ktn smule.itula kesah hujung minggu kami.Sekian
Photobucket
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez