Monday, November 2, 2009

Hujung minggu Kami


Wiken baru ni kami balik ke kuantan sbb tokwan hariz kene pg kursus so tgl la mummy tok hariz sorang2 kat umah,kire2 balik ni meneman die kat umah la ni.Hari sabtu hariz p anta tokwan kat tmpt kursus die.Sempat hariz dan mommy amik gambar.

Hariz dan mommytok jalan2 sambil kutip duit raye.Eh...boleh dpt duit raye lg ke bulan zulhijjah ni?




Hariz teruja tgk ikan dlm kolam ni,siap carik port baik punye untuk letak dagu die.




Pusing lak kolam sebelah sane utk tgk ikan yg lain pulak.Teruja sungguh sy tgk hariz tgk ikan2 ni.Mulut tak benti2 dok uuuu..uuuu...uuuu,siap muncung2 skali.



dah abis tgk ikan,pg tgk ostrich pulak.Hariz takut dok dekat2 burung unta ni dan sy sendiri pon takut sbb leher die panjang giler,kang tak pasal2 kene patuk ngn die.Burung unta ni gaknye peramah la sy rs sbb bile die nmpk org,dan dan tu die dtg dekat2 ngn pagar smbil2 nak julur kepale die keluar,pastu bile kite kekiri die pon ikut ke kiri kite ke kanan die pon kekanan.Mesra alam sungguh tah2 die tau kot kite nak amik gambo tu yg dok sebok ikut kite g mane2 jer.Hahahahaha.Seriyes sy kelakar tgk burung unta ni ikut je mane kami pg


Bile naik jambatan gantung ni,sy teringat kesah jambatan gantung runtuh kat perak aritu.Mz giler gayat dok atas tu,cepat2 die snap gambar sy berdue ngn hariz.Elok2 pas bergambar kat pondok ni ujan pon turun dan kami pon gerak la balik ke ktn smule.itula kesah hujung minggu kami.Sekian
Photobucket

6 org nak conteng on "Hujung minggu Kami"

:: Princess Violet :: on November 2, 2009 at 12:06 PM said...

ni kat ne ni ana wehhhh (btw aku nye ofis tak block blog...) kewl!!

anna on November 2, 2009 at 12:23 PM said...

dekat jer tmptnye...semuji resort je
hehehehehehe

:: Princess Violet :: on November 2, 2009 at 1:21 PM said...

aaaa? tak penah dengo pun.. sian akuh...bleh view n comment blog je...nak update tak leh hehehe... so selamat tengok blog org je la kepada aku...

Syima ~Mama Kyra~ on November 2, 2009 at 1:39 PM said...

kemain cuak muka hariz nmpk buurng unda! kalu ksyima pun mmg gayat dgn jmbatan gantung tu,siap goyang2lagi :D

anna on November 2, 2009 at 4:53 PM said...

mimi>>semuji kat maran laa...kalo lalu jln lame kompom nmpk semuji resort.Ko der berukband kat umah takpe...no hal

kak syima>>nmpk jer burung unta terus nangis.kekekeke

Precious on November 7, 2009 at 11:10 AM said...

Berkenan pulak pond tu ... Kalau wat kat umah sendiri, kena tak?

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez