Tuesday, November 24, 2009

Kritikal Time


Hati sy sudah tidak segundah minggu lepas.Hariz demam berpanjangan dan kandungan sy tidak menjadi.Tiada heartbeep even dan masuk 8 minggu.Saya sedih :( tp sy redha dengan ape yang terjadi.Mungkin ade hikmah disebaliknye.

Sy dan suami berulang kali menziarahi doktor dan nurse diklinik.Hariz tak pernah sakit mcmni.Die sgt lemah.Sedih sy tgk die.Suhu bdn die sekitar 38 dan 39,sy mmg susah hati.Rs sedih kerana keguguran tidak sesedih melihat hariz yg lemah dan lesu begitu.Die tidak mahu main mahupun senyum!!

Sy berterima kasih kepada doktor dan nurse2 yg sgt prihatin terhadap anak sy dan juga kwn2 yg ambil berat pasal kami**kiss**.Hariz pon mcm dah cam jer nurse2 yg cantik2 kat klinik tu.Hehehehe.Up to date hariz is getting better,demam dah takde cume batuk berkahak yg masih ade.Hopefully before ry haji die fully recovered sbb kisah sy dan kandungan dlm perut ini pulak perlu disetelkan.Sy sebenarnye berharap kandungan yg tidak menjd ini turun dengan sendirinye dan sy tak perlu buat DnC bagai.Sy igt ms2 kritikal sy menjage hariz yg tidak sihat,menguruskan hal2 rumahtangge akan membuat kandungan ini gugur dgn sendiri tanpa sebarang masalah tp rsnye sy tidak perlu berharap lg.Ya...sy harus buat DnC juga sbb kalo diikutkan sudah 3 mgg sy berkeadaan mcmni.

Yang sebenarnye pd mgg ke 6 sy nmpk begitu jelas denyutan jantung anak sy ketika discan tp tah kenape sebabnye tibe2 heartbeep itu hilang bile discan pd mgg seterusnye.Doktor masih beri harapan katanye ade sesetgh org mgg ke 8 atau 9 baru nmpk heartbeep tp hingga kehari ni,kantung sy kosong.Mmg tiada perkembangan dgn kandungan sy.Sy pasrah,mungkin bukan rezeki kami kali ini.

Esok sy akan berjmpe dr,dan mungkin dlm ms terdekat ni Dnc akan dilakukan.Sy harap semua akan berjln dgn baik dan doa dr kwn2 semua amat sy hargai.


**Sy belum bercerite pasal royalti yg daddy dpt hujung mgg lepas.Lps semuanya selesai akan sy update cerite2 terkini.:)

Photobucket

6 org nak conteng on "Kritikal Time"

Syima ~Mama Kyra~ on November 24, 2009 at 3:23 PM said...

sedih dgr cite anna.. :(

hopefuly you will be strong to face any bad new..bykkan berdoa...dugaan dari-nya..

Kdg kita ni diberi kegembiran bahagian yg nie, yg sedih bahagian yg tuh..

To dear Hariz, get well soon.. ;)

Panggil Saja Lyeana,Yana on November 24, 2009 at 3:28 PM said...

banyakkan bersabar kawan ku....ujian itu tanda nya Allah syg pada umat nyer.....

:: Princess Violet :: on November 24, 2009 at 5:45 PM said...

semoga nko tabah menghadapi ujian ni...biasalah tu Ana...setiap yg berlaku ada hikmahnya..sekurang2nya dapat royalti..ok la tu ;)

saggieda on November 24, 2009 at 6:00 PM said...

Ana...akak baru jer bukak log arini...sedih,tapi akak harap ana sabar banyak2 k....

juhasni on November 26, 2009 at 1:54 PM said...

banyak2 bersabar...ini semua ujian Allah...setiap yg berlaku ada hikmahnya..

to hariz, get well soon dear...

anna on November 27, 2009 at 12:57 PM said...

TQ semua...Do pray for me n baby.

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez