Tuesday, December 22, 2009

CIter pasal Royalti


Gile lame sy peram citer ni,dah basi pon sebenarnye tp sy nak citer jugak sbb sy dah janji nak citer haritu.Royalti kali ni agak berlainan dr yg sebelum2nya,siap ade dinner dan cabutan bertuah weh.2 kali royalti,sy dah hariz setia mengikut daddy dr mule smpai ke akhir acara tp kali ni sy hanya menunggu daddy diluar dewan sbb hariz kurang sihat.Lihat wajah2 sedih hariz,ms ni hariz mmg out of mood,lgsg die tak layan sy yg tergedik2 nak berposing bagai.

Daddy pon mcm tak tenang nak dok lame2 dlm dewan dan sudahnye sy minta sidia menghantar sy ke rumah kakak sy di kuchai lame dan sy pon tak bolehla nak citer byk2 pasal royalti kali ni,cume ade beberape keping gambar yg sy smpt amik ms haritu



Rupenye ade 3keping jer gmbr sy smpt amik....hehehehe,layan jerlaaaaaa.Owh..mesti sumer nak tau bape daddy dpt kan,hurm...jumlah royalti yg daddy boleh buat sy bershoping tak igt dunia di bandung....hahahaha(padehal tak penah pg bandung)

2 org nak conteng on "CIter pasal Royalti"

saggieda on December 22, 2009 at 9:51 PM said...

Meh bagi sikit duit royalti tuh...kekekeke....gurau ana....hehehehe......murah rezeki ek....chaiyok2!

anna on December 30, 2009 at 3:12 PM said...

kak ida>>nah amik sket

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez