Tuesday, December 22, 2009

Meet hariz s kazen



kebetulan ms sy konon2 balik berpantang kazen baru hariz pon balik ke ktn jugak.Damia nak amik udara kuantan lak setelah hampir 2 bulan menghirup udara kampung mamanye die sebertak.

Damia ni kecik jer ms lahir,2.6kg jer berbanding hariz yg beratnye hampir 4kg ms lahir.Fuh...berpeluh den nak meneran.Ayah damia gelar damia himawari,kekekeke...ade jugak ala2 himawari si damia ni.

Tgk aksi budak kecik 2 org ni bile dpt jumpe awek.Wahwah..kemain berebut nak kiss baby







Sekian

3 org nak conteng on "Meet hariz s kazen"

faradel said...

wah cam nama anak buah gue..! damia jugek..dh beso dh skang..sudeh 4 thn..
himawari tu bkn nama kartun jepun tu kan..? hehe

Azima on January 5, 2010 at 12:45 PM said...

Heheh cute! Hariz ada bakat lah jadi Abang.. dah ada gaya dah tuh. Gambar last tu, dah lepas jemu kiss & hug baby nak hug sesama sendiri plak ke tuh?

Azima on January 5, 2010 at 12:46 PM said...

Heheh cute! Hariz ada bakat lah jadi Abang.. dah ada gaya dah tuh. Gambar last tu, dah lepas jemu kiss & hug baby nak hug sesama sendiri plak ke tuh?

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez