Monday, February 8, 2010

kenape saya lame tak update blog

7 org nak conteng
Skang ni bile nak pakai baju yg plain rs mcm segan sket sbb nmpk mcm ade lemak berlebihan kat perut...hehehehe tp bukan bermakne sy gemuk ok...Sy nmpk mcm itu sbb ini
Sbb tula jugak sy mls sgt nak update blog.Takde mood la beb.Ok2..lepas dah abis musim mabuk2 laut ni,sy akan kembali seperti biase.Jika kwn2 terjumpe sy di mane2,sila jgn merenung smbil berpk "apakah pompuan ni tak malu pakai baju camni smpai nmpk perut die yg buncit"..hello!!!!! excuse me
.
Punye la defensive kan...hahahahaha


Photobucket
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez