Monday, February 8, 2010

kenape saya lame tak update blog


Skang ni bile nak pakai baju yg plain rs mcm segan sket sbb nmpk mcm ade lemak berlebihan kat perut...hehehehe tp bukan bermakne sy gemuk ok...Sy nmpk mcm itu sbb ini
Sbb tula jugak sy mls sgt nak update blog.Takde mood la beb.Ok2..lepas dah abis musim mabuk2 laut ni,sy akan kembali seperti biase.Jika kwn2 terjumpe sy di mane2,sila jgn merenung smbil berpk "apakah pompuan ni tak malu pakai baju camni smpai nmpk perut die yg buncit"..hello!!!!! excuse me
.
Punye la defensive kan...hahahahaha


Photobucket

7 org nak conteng on "kenape saya lame tak update blog"

Panggil Saja Lyeana,Yana on February 8, 2010 at 3:05 PM said...

Al hamdullilah..syukran2...

fiza on February 8, 2010 at 3:24 PM said...

Congrats, Sama²lah kita bawak perut. Brapa bulan dah?

saggieda on February 8, 2010 at 3:52 PM said...

Tahniah ana......Hehehehe...bekeje keras nampaknyer ek...!kekekekeke...Take cre!!!

Fieza on February 8, 2010 at 4:21 PM said...

waaa.. tahniah Ana.. terkejut td tetiba kak jue kata Fiza ckp bwk perut.. rupanya Fiza lain.. nt suruh kak lyeana laks bwk perut sesama Ana.. Kak Fiza pencen dulu.. hahahah

Adlin a.k.a Kyra MomS on February 9, 2010 at 8:23 AM said...

tahniah .....
tengok awak dah berbadan 2 ni...tk sabo rasanya nk jugak hehehe...tgh usaha ni lum rezeki lagi...

anna on February 9, 2010 at 9:06 AM said...

Lyeana,kak ida>>TQ :)

fiza>>due date dh dekat2 same tu,nt kite same2 bersiaran dlm LR..hehehe

kak fieza>>ape salahnye kalo join da club :p

lin>>chaiyok2

k.yatie said...

ana...congrates dik. take care ye...:)

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez