Wednesday, March 17, 2010

ESSO Customer Appreciation Day Event


lately rs sungguh mls nak update blog.Dl konon bg alasan takleh online kat umah but since dah boleh online still mls lg nak update.Okay okay...mari sy imbas semule ape yg telah terjadi pd mgg lepas..............................................

Noktah pjg itu menandakan sy tgh mengingat kembali ape yg telah berlaku pd mgg lepas
Bile tgk2 balik gmbr br sy igt ape xtvt kami sekeluarge pd sabtu yg lepas.Ianya adalah HARI MENGHARGAI PELANGGAN

Every yr ESSO akan mengadakan program charity utk anak2 yatim.Utk thn ini,RUMAH ANAK2 YATIM di KG MELAYU SUBANG dipilih utk menjayakan program ini.Event bermula around 9am dan kami smpai disitu lebih kurang pukul 930 gitu.Ops..lupe pulak nak bgtau event tu dibuat di PETROL STESEN ESSO BATU TIGA SHAH ALAM.Betul2 tepi federal hiway.Atas jemputan pihak ESSO,mz and da gang telah membuka booth MYGREENOIL disitu

Sehingga ke pukul 3pm,jualan utk MYGREENOIL boleh tahan.Kire2 habis la stok yg dorang bwk ke situ.Tak sia2 la kami berada disitu.At least,people know about MYGREENOIL.So tak perlu nak buat iklan besar2an sbb setau sy,iklan paling berkesan ialah iklan dr mulut ke mulut dan juga recommendation dr kwn2.Produk mmg bagus cume marketing tidak sehebat produk2 lain.So terpakse bertungkus lumus dulu utk menaikkan name produk ini.

Nasib baik hariz sgt behave haritu,cume die takut sikit dgn abg belon and he's so happy to see belon yg sgt byk dan belon yg sgt besar kat event tu.Towards the end,die dah tertido.Sy tak perasan die tdo sbb sy sengaje pakaikan spek hitam kat die sbb cuace pns,sedar2 kepale die dah terlentok.Kekekeke...rupenye dah tertido smbil bergaye pakai spek mate.Apela hariz ni.........

Terima kasih kami ucapkan kepade Pihak ESSO Batu Tiga dan empunye-nya En.Bard serta Cik Nadia dan rakan2.Thn depan jemputla kami lagi :)


**Sy salute tokei yg manage petrol pump ini sbb die sgt mude tp ade rs tanggungjwb yg tinggi utk menjg harte warisan keluarge.Baru 25thn tp dah boleh pakai CLS.sesape yg single mingle leh la gedik2 sket kat petrol pump esso shah alam ni.Hahahahahaha

Enjoy da pic


The Team

Pelanggan pertame

Berapa botolkah daddy dah jual ni???Boleh ke belikan hariz mainan baru nanti ni....






Hariz pon nak tlg daddy jual jugak tp takde org nak beli dgn hariz.So hariz masuk beg sendiri jela

Org cantik mesti brg laku kan.Asal bukak mulut jer mesti org beli.Siap tlg buh kat tank minyak lg.Suke uncle ni

3 org nak conteng on "ESSO Customer Appreciation Day Event"

Panggil Saja Lyeana,Yana on March 19, 2010 at 4:05 PM said...

chomell lak Hariz bergaya ngan spek mata tu. beli kat mana nak gak auntie belikan tuk maira+hafaz....eheheheh

anna on March 22, 2010 at 10:29 AM said...

agak2 comel mcm mak die tak?hahahahaha
**spek mate awek cun punye la...den takdo beli spek mate utk anak den

Syima ~Mama Kyra~ on March 22, 2010 at 2:06 PM said...

wa..harez macho pakai spec..diam plak dia org pakaikan spec..kalu kyra kjp je dpt pas2 dia bukak semula..huhu

gini punya sales tiap2 mggu duit masyuk..apa lg lehla celebrate besday hariz bln 8 nnt..hehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez