Wednesday, March 17, 2010

Mygreenoil in Harian Metro




Haritu HM dtg opis MGO utk adakan sesi interview dgn MGO Team dan mummy was there 2 tp bukan utk diinterview mahupon bergambar didepan kamera HM tapi utk menjage hero kecil itu.Berkali2 sy bgtau die jgn kacau daddy tp die ttp menyibukkan diri menyelit diantara mereka2 yg berbaju hijau.Mentang2 la die pon pakai baju hijau so die igt die pon tergolong dlm mereka yg berbaju kemeja hijau itu!


Hariz dan kakak kartika(journalist HM).Tak dpt pegang botol dpt pegang muncung ajer pon jadik la.

kakak kartika lebih tertarik dgn hariz berbanding daddy dan uncle Yus.Apakah ayat2 manis yg kuar dr mulut hariz smpai kartika hanye memandang muke die jer.Penat daddy dan uncle Yus bercerite pasal MGO.Tgk ajer gaye berdiri hariz,mcm org besar jer lagaknye.

Ptt muke hariz pon masuk paper bersame2 bunting ni tp kate En.Jurugambar hariz kecik sgt smpaikan nak fokus bunting pon tak boleh.kekekekekeke
.

Daddy beraksi didepan kamera.

MGO Best!!!

Sesi temuramah itu telahpon keluar didlm HM ruangan BISNES pd hari jumaat yg lepas.Semoga daddy sukses,sukses dan terus sukses.

0 org nak conteng on "Mygreenoil in Harian Metro"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez