Saturday, March 6, 2010

95...97 atau V-Power Racing.



Pernah dgr tak produk MYGREENOIL?? MyGreenOil ni produk malaysia teknologi malaysia tetapi sekarang dah masuk pasaran dunia. Company ni milik 100% bumiputera. R&D dah 17tahun, kat pasaran dah 3 tahun dan thn ni dah tahun ke-4. Sy pon tak pernah dgr sehinggalah bos company ni kenalkan brg ni kat Mizi dalam masa yang sama bos majalah putera racing mintak mz kerja semula untuk sambung wat majalah yang tertangguh selama setahun lepas die benti (sambil menyelam sambil minum ni!!).

Mule2 mcm percaya tak percaye jer tp mz cube jgk.MYGREENOIL ni minyak utk menjimatkan petrol, menambahkan jarak perjalanan dan pd ms yg same dpt meng-upkan performance kereta.Sebelum pakai MGO,mz hanya gunekan minyak V-Power Racing atau Ron97.Bukan taknak gune RON95 tp bile gune minyak tu rs mcm kereta tak boleh blah.Harge V-Power Racing sendri mau igtla kan.Kdg2 rs mcm berpeluh2 bdn bl nak topup minyak.

Bile dah stat pakai MGO,mz dah tak pakai minyak mahal lg dah.Sehingga sekarang die hanye gune minyak 95 jer.MGO tu betul2 dpt meng-upkan performance kereta.Bukan takat tu jer,minyak pon boleh tahan lebih lama.Ni ada testimoni dr yg dah mencube MGO

Sebelum & Selepas Penggunaan MyGreenOil
-----------------------------------------------+

Toyota Mark X 2.5 Sport Package Tiptronik (2007)

Bandar Lebuhraya
Sebelum 540 km 610 km
Selepas 620 km 720 km

Volvo 740GLE 2.4 Auto (1989)

Bandar Lebuhraya
Sebelum 390 km 455 km
Selepas 500 km 610 km

Perodua MyVi 1.3 Auto (2007)

Bandar Lebuhraya
Sebelum 420 km 490 km
Selepas 520 km 625 km

Bile dah cube pakai dan berpuas ati dgn produk ni,sy dan mz test kat keta ayah die dan ayah sy,tak lupe juge adik beradik masing2.Hehehehe....dan responnya semua positif.Lepas ahli keluarge,kami pg ke kwn2 pulak dan feedbak dorang semua positif. Dari asal nak cuba sebotol, lepas tu repeat sekotak lepas tu berkotak-kotak,kwn2 yg dah cube tu terus jadi ejen atau dealer. Ni bukan MLM tau, ni betul2 bisnes.Bisnes yang lain masih lg menten mcm biase.

Kesimpulannya,pakai RON 95+MGO, msh jimat lg walaupun kena beli MGO sebotol.Jarak perjalanan mz test masa mula2 guna RON95+MGO dapat pergi sejauh 560km dalam town. pastu die tukar guna RON 97 semula cuma dapat pergi 511km jer. Beza tak?Ops...lupe nak bgtau,MGO ni mmg dikhaskan utk digunepakai bersame RON95 jer.

So pd sesape yg nak cube MGO ni bolehla roger2 sy anna_7980@yahoo.com.Harge tak mahal pon RM10sebotol.Sekali tuang minyak penuh bukan kene tuang sebotol abis.Boleh pakai at least 2 kali utk sebotol.Jimatkan???Dgr citer harge minyak pon akan naik tak lame lagi.So sebelum korang MIGRAIN bile harge minyak naik cubela pakai MYGREENOIL ni.Tak rugi kalo cube!!!

Photobucket

3 org nak conteng on "95...97 atau V-Power Racing."

Fieza on March 8, 2010 at 11:59 AM said...

waaa ana.. leh le nak cuba jgk.. just tuang je ke dlm tangki minyak tuh???

Azima on March 9, 2010 at 7:27 AM said...

Cuba kak Fieza jgn tak cuba.. Fendi pon dah menjadi pembeli setia si Ana ni!

anna on March 9, 2010 at 2:26 PM said...

betul kate ima..cube jgn tak cube

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez