Tuesday, May 4, 2010

Mengidam


Dl ms mengandungkan Hariz,hari2 mesti mau mkn toasted twister KFC,tu pasal la berat sy kemain meriah naik tiap2 bln.Kali ni hari2 mesti mau mkn MEEHUN SOTO Sri Gombak.Haish...hr2 nak kene pg bf kat situ mcm boringla jgk tp nak buat cemane,kang kalo tak pg bf situ mlm kang mesti ade jer dialog kempunan die.

Die :rs mcm nak mkn soto abg tu la
sy :kan ke dah mkn smalam

die :abg rs hr2 nak mkn soto abg tu

sy :tak boring ke asyik mkn mende same jer

die :tak...rs mcm termimpi2 kalo tak dpt mkn
abg rs mcm nak pg umah abg tu nak suh die buatkan satu periuk beso utk abg mkn

sy :parah dah laki aku ni(dlm hati jela)
abg nak buat ape suh abg tu buat kuah setong beso utk abg.Nak bg mkn satu tmn
ke?ke abg nak p jamu org masjid

die :kite simpan ler dlm peti.Nt bile2 abg rs nak mkn,abg pnskan jela

sy :??????????????????????????????????????????????

4 org nak conteng on "Mengidam"

saggieda on May 4, 2010 at 1:09 PM said...

Lorrrrrr...ana,pegnen kali nie MZ la yg lebey ngidam nyer ek..kekeke...mcm2!!!Papepun,ikut jer lor ana.kang meleleh plak air liur si tecik tu...Hehehe!

Syima ~Mama Kyra~ on May 4, 2010 at 5:48 PM said...

haha..biasa org tua2 kata klu hubby mengidam maknanya kita bkl dpt bb boy? wait and see :D

juhasni on May 6, 2010 at 12:09 AM said...

ni sapa yg mengidam ni??...hehehehe

anna on May 24, 2010 at 9:40 AM said...

kak ida>>tula pasal,die mmg lebey2 tiap kalo ana peknen

kak syima>>wait n see

kak jue>>bini yg peknen laki yg ngidam tp bab2 mabuk takmo lak laki amik kan kan

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez