Friday, June 25, 2010

Hariz in action!


Agaknye kalo sy dpt anak perempuan,mcm ni la kot rupe die.Hehehehehe.Hariz tak kesah pulak tu daddy die pakaikan tudung kat kepale die.2 beranak die takde keje gaknye,mz pakaikan die tudung dan suh die posing depan kamera.Kemain suke die dpt pakai tudung saya.Lame die pakai tudung ni,smpai tudung melorot ke belakang br die cabut tudung tu tp anak tudung still menten gitu.

Gigi hariz belum penuh lg,ade beberape batang lagi yg belum tumbuh.

daddy nak betulkan pc,die pon nak jugak.......kan sy kate suami sy multipurpose hasben.Ngehngehngeh

Sy bgtau die "dont play atas adik punye tilam" Kesudahannya.....mcm ni lah,kuysuk die tgk tv smbil duduk atas basikal parking atas tilam yg empuk tu dan aksi yg lebih stunt lg die berdiri atas seat basikal tu smbil tepuk tangan.Mcm org menang LTDL gayenya
Tilam ni dah lame dah beli,ms buat preparation utk hariz dl tp boleh bilang dengan jari jer bape kali pakai.Sy pon tatau kenape sy tak pakai tilam ni.Oh!oh!yang sebenarnye sy tersalah beli tilam,nak beli tilam utk playpen terbeli tilam utk baby cot.There goes my money............lalalalalala

10 org nak conteng on "Hariz in action!"

saggieda on June 25, 2010 at 10:31 AM said...

ahah la ana....sejibik moka gurl bila hariz pakai tudung....x tahan tol tang lesung pipit tuuuuuuuuuu.....sejibik cam ibu dia!!!!!!comey...

Syima ~Mama Kyra~ on June 25, 2010 at 12:55 PM said...

hahaha...gak eh muka adik hariz sok ada rupa gini eh..keh3x

eh bj hariz tu sama cam bj kyra..
he2x

anna on June 25, 2010 at 2:10 PM said...

kak ida>>mak die ke comey kak ida???heheheh

kak syima>>baju cap tesco gitu :p

kimmy on June 25, 2010 at 2:10 PM said...

hariz..hariz..comel betul.yg letak bantal kt tv kabinet tu kiranya x nak kasi hariz sondol dgn beskalnya lah tu ek?hehehe..comel betul.

Fida Blog's on June 25, 2010 at 2:52 PM said...

alololo comelnyer hariz. Ayu nyre.

saggieda on June 25, 2010 at 2:56 PM said...

mak dia mmg maintain comey.....Hahahahaha......

anna on June 25, 2010 at 3:36 PM said...

kimmy>>itu daddy die punye keje,motipnya mungkin takut hero die buat aksi stunt smbil tepuk2 tgn

kak ida>>hehehe..malu la

fida>>ayu ke?bukan macho?hahahah

arisafujiwara on June 25, 2010 at 4:47 PM said...

hahahah.ariz gemibre tul pakai tudung smbil tunjuk gigi yg tak bapenk penuh.

Panggil Saja Lyeana,Yana on June 28, 2010 at 11:09 AM said...

ngeh3x...ini mama nyer yg x sabo nk baby girl nmpk eh.....

anna on June 28, 2010 at 2:32 PM said...

farah>>hensemla tu dr tersenyum kambing mcm awk...hahahahaha

liana>>eh..ini bukan kene mak die tp keje bapak die

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez