Tuesday, June 8, 2010

Hujung mgg yg sgt tak best!!


Seksa sungguh bl bangun pagi perut memulas2 pastu bl pg toilet dok berjam2 tp satu pon tak kuar.Hadoih...kuar dr toilet sy rs mau pengsan!!!dah ler toilet cangkung gitu,perut pulak dah semakin hari semakin membesar.Kuar jer dr toilet terus sy tolak mz dr sofa sbb sy nak baring.kekeke....emergeny!emergency!sy rs mcm mau muntah kat situ.

Ok..perut sudah kool utk beberape minit.kemudian sakit semule,kali ni mmg tak tertahan sudah...mencicit2 berlari pg toilet.Nasib baik ade hasil...hahahahaha.Hari ahad sy sungguh syahdu sbb sepjg hari sy melepek atas tilam.Lgsg tak mkn pg,hanya mkn sekeping roti buat alas perut sbb itu baby sudah tendang2 dlm perut.

Daddy pulak mau kuar kol 11.Perut masih lg sakit dan kesudahannya sy pakse hariz tido...hahaha.kejamkah????nasib baik die mau tido,mungkin die pon paham mummy die tgh bertarung menahan sakit perut.

Tgk ke sy terguling2 menahan sakit perut boleh pulak laki aku tanye....sakit nak beranak ke?adoyai daddy....baru jer masuk 6bulan ni,takkan ler nak bersalin awal sgt kot.Baby pon belum cukup umur lg nak melihat dunia dan abg hariz sekarang ni tersgtla nakal belum ready gaknye nak jd abg.

Dan bile menjelang petang,sy sudah sihat tapi daddy pulak yg terkena badi sakit perut.Hehehehe...daddy mau beranakkah??

2 org nak conteng on "Hujung mgg yg sgt tak best!!"

Syima ~Mama Kyra~ on June 8, 2010 at 10:52 AM said...

sakit perut nape eh? perubahan hormon kot or salah mkn ke apa ke? sbb pas2 mz plak sakit perut..sah ler salah mkn! :D

anna on June 8, 2010 at 2:22 PM said...

cirit birit la kaksyima...hohohohohoho,sendiri masak sendiri kene cirit birit

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez