Saturday, July 10, 2010

Hariz dan Kasut


Hariz berusaha menyarungkan kasut2 ni ke kaki die.Habis bersepah2 kasut2 dr zaman die baby sampai ler ke zaman dah tak berape nak baby lg.Berjalan satu rumah dgn kasut yg dah tak muat tu.

Sekarang sudah masuk trimester ke-3,keadaan diri sy masih lg terurus.Masih cantik dan jelita(ewah).Perut sudah makin menegang dan kdg2 ade rasa gatal gitu but still bebas dr stretch mark.*clapclap*.Sekarang hanya mz yg menemani hariz tido mlm,bermakne hanya mz yg bangun utk bancuh susu n luckily hariz now dah jarang bgn mlm utk minum,sy tentula tido kat tmpt yg lebih selesa.

Keperluan baby masih blum disediakan.Bilakah ms yg sesuai sy sendiri pon taktau.Bl ms itu dtg,ia akan dtg.Oh...sy sungguh takde idea untuk memblog sekarang ini.


Sekian

2 org nak conteng on "Hariz dan Kasut"

Syima ~Mama Kyra~ on July 13, 2010 at 1:50 PM said...

tu mcm bg signal kat mummy suh beli kasut baru tu..ngehngeh

eiza on July 19, 2010 at 5:47 PM said...

dah follow dah... :p

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez