Wednesday, August 4, 2010

Entry ::ikut suke hati nak citer::


Harini last day sy mengganti pose.Fuh!fuh...berpeluh2 rs nak  mengganti,padehal 5 hari jer yg nak kene ganti.Punyela lame ambik ms nak mengganti

Bl masuk bln Ramadhan yg mulia nt,usia kandungan dah pon masuk 8bulan++.Hopefully sy berjaye menghabiskan 30hari itu tanpa sebarang masalah.Wah...kali ni double preparation buat sy dan mz.Dah byk kali dah rsnye dok ulang2 mende yg same but still no action.Apapon takde.Smalam br terhegeh2 nak cr beg,konon2 nak masuk la sikit brg2 yg dah ade tu tp masalahnye beg nye tak berjmpe.Itula masalahnye bl berpindah randah ni.Aritu mcm nmpk tp bl nak pakai dah tak jmpe pulak.So tertangguh la niat utk mempacking brg2.Relax la dl bab2 packing tu sbb skang ni sy dok pk besday celebaration utk anak bujang sy.

Last yr mmg kami tak celebrate since die pon kecik lg sethn jagung gitu,kalo celebrate pon bukan die paham kan.Buat ssh2 jer sy nak pk majlis harijadi die.hahaha..kejam betul mak hariz ni kan.So thn ni sy decide nak buat la small celebration utk hariz.Kang thn depan kene syer ngn adik la pulak.
So preparation semua dah dibuat tgl lg nak nyanyi2 lagu besday jer utk hariz.Hopefully semuanya berjln dgn lancar.AMIN


**Hormon mengandung kali ni buat sy asyik tergaru2 jer.Dah tak cun dah betis dan peha sy.Haish....misi selepas bersalin ialah menguruskan bdn dan menghilangkan parut2 yg ade die betis dan peha ni.Chaiyok chaiyok

4 org nak conteng on "Entry ::ikut suke hati nak citer::"

Syima ~Mama Kyra~ on August 4, 2010 at 1:29 PM said...

x sbr nk tgk hariz tiup lilin..tggu ye kyra nyanyi lagu "hepi besday" :D

biasala tu,bila nak guna brg time tu la dia xde..bila xnak hari2 nmpk brg tu..hehe

Panggil Saja Lyeana,Yana on August 4, 2010 at 2:48 PM said...

kejap ajer ko dh 8 bulan eh....cpt nyer masa berlalu

arisafujiwara on August 4, 2010 at 7:43 PM said...

dekat mane..nak pegi gak

anna on August 5, 2010 at 9:17 AM said...

kak syima>>tak sabo nak tgg hariz punye reaksi bl suh tiup lilin...festime ni

lyeana>>tula..tak lame dah aku nak bergelar ibu beranak 2...kekeke

farah>>angoh kate nt die amik awok.Awk tepon la die

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez