Monday, August 9, 2010

Happy besday Hariz Rifqi


So we had a small celebration bday party utk hariz since last yr mmg takde celebrate ape2 even sepotong kek pon takde.Besday hariz berlalu begitu sahaje pd thn lepas.

First of all,kami sgt berterima kasih kepade kwn2 dan ahli keluarge sy dan mz yg sudi dtg memeriahkan majlis pd hari itu dan of cos pd kwn2 dan my siblings yg memakai baju mengikut tema TQVM.Tak terpk pulak sy nak bg free gift utk guest yg memakai baju mengikut tema.Next time la ek :).To those who are not invited jgn la berkecil hati,kalau ade rezeki lebih thn depan sy akan jmpt sumer kwn2 termasuk blogger frens.Peace!!



Hello...this is my birthday party.Daddy pls snap gmbr hariz byk2 yer
Adlin's famili
 
iema's family.Sori ima this is the only pic yg ade gmbr ima satu famili
my x-hmate with her 1 yr old doter yg born on Ogos  too.
Fida's family.Mak pak kemain lg siap posing gitu
dell n partner.bagus la dell mengikut tema.
Lyeana's famili n kak fizah togather2 ngan hero2nye.
and my BIG familia yg dtg nun dr Kuantan sane

Hariz is a big fan of mickey mouse.Tu pasal la kek die muke mickey mouse and kasut,baju dan suar sumer stok mickey mouse 
Muke hariz stone giler.Sy dan mz pulak yg hover.hahahahaha
hariz malu la kene kepit ngn aweks cun 2 org
 
kalo mak2 yg nak bergmbr mmg mcmni la jadinye
tp kalo ayah2 nak bergambar anak2 pandai pulak dok diam2
bl time anak2 bergambar byk la pulak karenahnye.Puas dok pgl suh amik gmbr end up ini ajer yg ade

Dan kami sekeluarge bersame adik@33 weeks.Baby sgtla aktif on that day,tu pasal la sy asyik ajer pegang perut
tok hariz pon sporting la join game straw ni.Hehehehe
hariz dok tgh2 tu mcm die jer yg nak conduct game ni
 
beginilah care game straw ni


Gmbr lain ade dlm FB so check it out!

5 org nak conteng on "Happy besday Hariz Rifqi"

Syima ~Mama Kyra~ on August 9, 2010 at 5:40 PM said...

hepi besday to hariq.. meriah ye besday dgn kwn2 mummy, thn dpn celebrate dgn adik plak eh :D

thanks for inviting us..nx yr jgn serik jmpt kami lg :)

saggieda on August 9, 2010 at 8:07 PM said...

eppy bilated besday hariz..........semoga membesar dgn sihat n jd anak yg baik n soleh buat mummy n daddy....!!!!!!

arisafujiwara on August 9, 2010 at 11:05 PM said...

nak ikut awk balik la minggu ni..kul bape?

Adlin a.k.a Kyra MomS on August 10, 2010 at 10:47 PM said...

mmg meriah b'day party hariz...happy b'day sayang be gud boy ok..dah nk jadi abg tu next year leh celebrate tigerther with adik invite kami lagi yea..heheh tk malu je mama kyra ni..

anna on August 11, 2010 at 12:58 PM said...

TQ semua :).Insyallah kalo ade rezeki lebih dable celebration la thn depan.hariz dan adik...hehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez