Saturday, August 21, 2010

Pindah Rumah


Sebenarnye dah lame berpindah tp lame tak lame pon awal bulan 8 aritu.Penat weh berpindah randah ni.Pulak tgh sarat begitu kan,sakit habis seluruh bdn bl dah habis mengemas.Takut jgk terberanak awal...hehehehe
Hariz pon sebok nak menolong tp menolong buat sepah ajer die pandai
Hariz geram tgk kotak
Dan akhirnya hariz tak boleh tahan tgk kotak itu,selambe die  masuk dlm kotak tu
Lepas dah boring main dlm kotak(sbb sempit)die keluar dan usha kotak lain yg belum dibuke lg.Eh..tgk tu hadiah ms hariz baby tak bukak pon lg.Bolehla turun ke adik die
 
cmnila keadaan org berpindah.Pening sy tgk umah waktu ni.Ini baru sebahagian ajer belum tgk almari yg dok lintang pukang kat sebelah sinun


Kesian Hariz smpai mcmtu skali mengantuknye.Mummy ngn daddy sebok mengemas tak sedo anak tertido begitu gaye rupe.


**pregnant kali ni lain dr yg pertame dl.No cramp no bengkak kaki tp lately sakit pinggang makin menjadi2.Few weeks more to go.Sabarrrrrrr

3 org nak conteng on "Pindah Rumah"

Noor Hashirin Mohd Hashim on August 21, 2010 at 12:24 PM said...

kau pindah mana???

Syima ~Mama Kyra~ on August 23, 2010 at 8:11 AM said...

ye la, klu pndh rmh bab2 mgemas mmg letih giler..pulak tu ambil masa yg lama nak settle semua..adoiii...

anna on August 23, 2010 at 8:20 AM said...

shirin:aku pindah kat sg tua.Umah lame byk kenangan ngeriiii

kak syima:nak kuarkan brg dr kotak tu yg leceh sebenarnye

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez