Thursday, September 30, 2010

Aidilfitri 2010


 Ini atok saye.Umur die sy tatau tp rsnye dah 90 kot.Otai beb
 Ini fareq sepupu hariz dan fitri...anak kakak sy
 dan ini ialah anak bujang sy.Rambut die pjg mcm radhi OAG,enterframe kat situ gmbr daddy hariz.Sy????mestila kat hospital bersame2 fitri
  Mz kate hariz mau pakai kejap jer sampin dan songkok kendian die campak ntah kemane songkok dan sampin die.

Puas nak mencari baju raye kaler pink utk 2 beranak ni.Akhirnye jmpe jgk kat Jln Tar,itupon tgl selai jer utk saiz 2thn punye,mmg rezeki kami la tp hariz sgtla buat perangai nak sy ajer dukung die bl mz nak amik die jerit2 takmo.Nasibla fitri tak bercadang nak kuar time tu kalo tak harubiru la sy dan mz
 Ini damia sepupu hariz jugak...anak abg sy
Last sekali gmbr keluarge sy bersame2 atok aka moyang hariz,fitri,fareq dan damia tp ms ni mz dan hariz takde sbb sy pon tatau kenape.Gmbr diambil pd hari ry kedua.Ms tu sy br terhegeh2 nak discharge dr spital.Takpe.....thn depan konfom ade gmbr sy satu keluarge mcm ni jugak

2 org nak conteng on "Aidilfitri 2010"

Syima ~Mama Kyra~ on October 4, 2010 at 12:58 PM said...

cutenya hariz pakai bj melayu pink :) raya haji nnt bole pakai bj ni lg bgmbr dgn fiti skali :)

sihat lg atok ana wlpn dah 90thn..:)

anna on October 19, 2010 at 9:49 PM said...

ry haji nt sambut kat kl jer....kalo buat open haus jempt la kami...hehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez