Friday, September 3, 2010

Quick Update


Hariz jatuh bengkak bibir.Arini dah surut dah...gambar??tak payah la buh kan sbb hensem benar tgk bibir  hariz ala2 Ning baizura gitu

Updates on baby

berat :2.8kg(ringan sedikit compare to hariz ms 36weeks is 3.03kg)
berat mummy:67.5kg(same mcm last wik)
dan semuanya yg lain OK.Mgg depan udah nak balik beraye.Beg baju2 hariz dan baby utk stok 2bulan sudah ku hangkut ke ktn(tumpang keta abg ipar since die balik single mingle ajer arini)

Mgg depan juga kene amik darah lg skali utk cek HB.Sy konfius ms hariz dl kene amik darah sekalikah atau 2 kali kah.Ptt ke sy skip cekup utk mgg depan.Owh ngeri la nak amik2 darah lg but according to Dr.penting utk tau HB ibu mengandung sbb nt kalo ade complication sewaktu bersalin even bleeding yg sikit boleh jd seriyes if HB rendah time melahirkan.Eh....takut la pulak dgr mcmtu.

Ry pon tgl beberape hari jer lg,masih lg tercari2 baju melayu utk 2 beranak itu.Ssh betul la nak cr kaler soft pink gitu.So misi wiken ini ialah mencari baju melayu utk daddy dan hariz.Mcm tak percaye jer Ramadan dah smpai ke penghujung dan misi sy utk berpuase penuh 30 hari mungkin akan terlaksane.Hoyeh!hoyeh!

**baby,pls stay inside mummy's tummy until week 39.Kasik can mummy ry dl okey!!

0 org nak conteng on "Quick Update"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez