Friday, November 19, 2010

Kembali bekerja


Setelah bercuti panjanggggggggg akhirnye ms utk kembali bekerja sudah tibe.Hari pertame bekerja rs mcm bengap kepale otak,tatau nak buat ape,tatau nak stat keje cemane.,kekekeke....ni br cuti 2bulan belum 3bulan lg,mau lupe jln ke opis kalo cuti 3bulan....hahahaha

Anak2?harus la superdaddy yg jage kan,tak perlu risau utk cr babysitter,pengasuh atau org gaji tp kami terpk utk menghantar si abg pg ke skolah since thn depan die dah masuk 3thn tp sekarang ni si abg berade di kampung buat sementare waktu,bg daddy menyesuaikan diri menjage fitri dulu,tgk time tido time main time minum siadik.

Hari pertame bekerja sy telah kuarkan 6bekas dadih utk keperluan Fitri ketika sy bekerja tp hanya 5bekas ajer yg habis diminum bekas ke 6 buang gitu ajer sbb mz dah cairkan tp fitri takmo minum.Haish anak...syg betul susu ibu itu.Hari kedua bekerja sy kuarkan 4bekas ajer since hari ini ialah hari jumaat opis hr pon sampai pukul 5 ajer.Nak pnskan susu takde masalah sbb warmer time hariz dulu msh lg elok cume car warmer ajer perlu dibeli since yg hariz dulu dah rosak.Mahal tp takde kualiti,2 3 kali pg tukar ms br2 beli dulu tp end up boleh pakai kejap ajer.

Hari ni sy akan balik ke ktn utk mengambil hariz since superdaddy sudah tau schedule fitri.Sunyi rs rumah bl hariz takde,rs pelik ajer bl rumah sunyi gitu.


**tgh servey tadika utk hariz.Rs mcm tak percaye hariz dah nak masuk 3thn dah thn depan.

1 org nak conteng on "Kembali bekerja"

Syima ~Mama Kyra~ on November 19, 2010 at 2:08 PM said...

wah..dah keje eh..hehe

this wk jd good daddy bole jg fitri..nx week jd superdaddy plak..

cian hariz kena tggl kg..skali skala..ngeh3x

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez