Monday, November 1, 2010

Tetamu Allah


Alhamdulillah hajat kedua ibubapa sy sudah tercapai akhirnya dan kini tgl la sy dan adik2 sy dirumah.Bl sy dah habis pantang nt,kakak sy pulak akan menggantikan tmpt sy.Sesungguhnya Allah itu Maha Kaya.Semuanya dipermudahkan,ngam2 ajer sy masuk 44hari berpantang dgn date berlepas ayah dan mak ke Mekah.So takdela masalah sape yg nk hntr adik2 sy kesitu kesini.Sblm ckp 44 hari mak ngn ayah sy tak bg bwk keta.Layan ajela pantang org2 tue ni.Mungkin ade sbb tertentu kenape org dulu2 tak bg kuar umah/drive keta sblm habis pantang.kan kan kan

Bile hntr org pg haji msti ade babak2 sedih terutama bile dgr azan dan doa sblm mereka berangkat.Kenape yer??ke sy je yg over sensitif?Hehehehe.Lihat muke keriangan ayah dan mak sy.Kami semua tumpang gembira kerana hajat mereka dah tercapai.Semoga mereka mendpt Haji Mabrur.AMIN








2 org nak conteng on "Tetamu Allah"

:: Princess Violet :: on November 1, 2010 at 3:48 PM said...

dulu aku pun siap nangis2 kat kompleks tabung haji sebab dah la kene raya sorang2..uwaaaaaa tp happy for them sebab sekurang2nya mereka telah selamat menunaikan rukun islam yg ke 5...time takbir je nangis sorang2 dlm blek

anna on November 2, 2010 at 11:27 AM said...

sian ko..nway dah selamat pon mak ayah ko bergelar hajah dan haji

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez